Styl jízdy vs. řídící jednotka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
No nechcem byt chytry, ale mne poradili v Nr v daewe tak ze das kluc zapalovania do polohy aby svietili kontrolky a 3 krat odpojis a pripojis + od baterie s prestavkou 5s . To by ho malo resetnut a vymazat register zavad. Robil som to ked mi blbol krokovy motorcek...
A ako som spominal , ked mi cistili krokovy motor a skrtiacu klapku, potom to islo daleko lepsie- hlavne sa to lepsie rozbiehalo z nizsich otaciek (asi pri tej oprave bola odpojena bateria... )
Ale je to na kazdom ako sa rozhodne a co urobi so zvojim autom....
A ako som spominal , ked mi cistili krokovy motor a skrtiacu klapku, potom to islo daleko lepsie- hlavne sa to lepsie rozbiehalo z nizsich otaciek (asi pri tej oprave bola odpojena bateria... )
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No... neviem ci ti to auto islo potom lepsie vdaka " RESETU"...palladin píše:No nechcem byt chytry, ale mne poradili v Nr v daewe tak ze das kluc zapalovania do polohy aby svietili kontrolky a 3 krat odpojis a pripojis + od baterie s prestavkou 5s . To by ho malo resetnut a vymazat register zavad. Robil som to ked mi blbol krokovy motorcek...
..alebo prave vdaka tomu precisteniu tej klapky...
Aj, aj to precistenie bolo kvoli volnobeznym otackam...JRD McLAREN píše:No... neviem ci ti to auto islo potom lepsie vdaka " RESETU"...palladin píše:No nechcem byt chytry, ale mne poradili v Nr v daewe tak ze das kluc zapalovania do polohy aby svietili kontrolky a 3 krat odpojis a pripojis + od baterie s prestavkou 5s . To by ho malo resetnut a vymazat register zavad. Robil som to ked mi blbol krokovy motorcek...
..alebo prave vdaka tomu precisteniu tej klapky...
A ten reset ma cosi do seba...
Zajimave to popisujes, i kdyz sportovne zrovna nejezdim. Takze se mi zda, ze je auto obcas "linejsi" az me pak prekvapi kdyz predjizdim (vetsinou bus) a auto me pri tech 3300-3600ot. kopne do pr....JRD McLAREN píše:no...
Riadiaca jednotka sa po "resete" ci zavade niektoreho z k nej pripojenych
cidiel prepne do "nudzoveho rezimu" [skoro ako windows ]
a potom sa skutocne "uciii jazdit naplno", lajicky povedane...
....................................................................
taktiez treba brat do uvahy, ze jednotka moze byt naprogramovana taq,
ze pri otackach napr. do 3500/min, riadi motor z ohladom na co najnizsiu moznu spotrebu,
pri ot. nad 3500/min. zase na max. mozny vykon...
(mam pocit, ze takto je naprogramovana na 16V)
............................
Jsem si puvodne myslel, ze mam spatne serizeny vstrikovani, lambdu, ridici jednotku nebo neco podobneho a koukam, asi to bude tak jak rikas
Chad
na toto odporucam novu BMW M5Radmont píše:idealne by to bolo pripnut na komp a nastavit si tam hodnoty podla toho ako chces jazdit - pripadne by som este isiel dalej a na palubovke mat prepinac ktory by prepinal medzi prednastavenymi hodnotami pr. sportova jazda/ekonomicka
mozes nastavovat od vykonu motora po reagovanie rychlosti prevodovky a co ja viem co vsetko
BMW M5 -> kvoli tomu autu by som kludne nechal nexiu zosrotovat
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
voyo: koukam kolega. Ale já bych radči M3. Kromě vnitřního prostoru má všechny parametry lepší a svezení bude sportovnější. K mýmu vzteku si jí u nás pořídil nějakej ondoń funglovku v tý krásný zlatý metalýze.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
M5 - ma V10, 500k, pod 5 sekund., techniku z Willkiams BMW F1Krtek píše:voyo: koukam kolega. Ale já bych radči M3. Kromě vnitřního prostoru má všechny parametry lepší a svezení bude sportovnější. K mýmu vzteku si jí u nás pořídil nějakej ondoń funglovku v tý krásný zlatý metalýze.
M3 = 333k aj ked M3 CSL je trosku odlahcenejsia verzia
ale M5 je auto aut - rodinna limuzina zo srdcom geparda -> to nemas cim topnut
ozaj krtek pribram je pri horoviciach , ze?
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Musíš srovnávat až bude nová M3. Ale předchozí M5 měla všechny parametry horší než současná M3 (E46) Zrychlení, pružnost, top speed a hlavně spotřebu. Stará M5 měla ale "jenom" 400 HPvoyo píše:M5 - ma V10, 500k, pod 5 sekund., techniku z Willkiams BMW F1Krtek píše:voyo: koukam kolega. Ale já bych radči M3. Kromě vnitřního prostoru má všechny parametry lepší a svezení bude sportovnější. K mýmu vzteku si jí u nás pořídil nějakej ondoń funglovku v tý krásný zlatý metalýze.
M3 = 333k aj ked M3 CSL je trosku odlahcenejsia verzia
ale M5 je auto aut - rodinna limuzina zo srdcom geparda -> to nemas cim topnut
ozaj krtek pribram je pri horoviciach , ze?
Příbram NEJNI u Hořovic. Je to od nich asi 20km, 20 km do Sedlčan, a vzhledem k rozloze těch měst bych řek že teda Hořovice ležej u Příbrami
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
No neviem páni, kto by zostal verný nexiám, keby mu konto dovolovalo zadovážiť si nejaký z tých hore spomínaných technických zázrakov. Ja mám nexiu rád, ale tu by nebolo o čom premýšlať.
Naposledy upravil(a) Damek dne stř led 26, 2005 11:14, celkem upraveno 1 x.
- Blue Lanos
Tak takCiernygepard píše:No neviem páni, kto by zostal verný nexiám, keby mu konto dovolovalo zadovážiť si nejaký z tých hore spomínaných technyckých zázrakov. Ja mám nexiu rád, ale tu by nebolo o čom premýšlať.
tot je uz motorcek
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01