Ale noo... o com pises? ja tu neriesim +- 2-3 desatiny, ani som netvrdil ze tlakomery na benzinkach su zarucene ok, ale este som sa nestretol s tym ze by mi akykolvek tlakomer na meranie pneu ukazal 3.2 namiesto 2.2! Nebodaj tebe sa to stalo tiez!? Ten test viacerych tlakomerov vyskusam, neviem kolko ich pozhanam ale skusimsaamm píše:Johns - Musím dat zapravdu Honzovi a to z důvodu vlastní zkušenosti. Ani na benzinkách nemůžeš věřit že je to OK. Nemají povinnost kalibrovat. Jedině pneuservis a to některé na to ser--.Možná značkové tam by se tomu dalo věřit. Půjči si od známých ze svého okolí manometry alespoň šest kusů a změř s nima jednu pneumatiku a hned budeš vědět jaká je přesnost. To budeš teda koukat, jak je to přesné.
Nafukanie kolies
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Nafukanie kolies
Naposledy upravil(a) johns dne úte čer 17, 2014 10:20, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Lanos 1,5 63kW 1998 HB-5Dv, 27U - uplne bez vybavy (bez kurvitok).
- Reklama
Tak to jsem teda zvědavý jak dopadneš
195/65/R15 Continental letné všetky na 2,4
195/65/R15 GoodYear zimné všetky na 2,2
Podľa výrobcu môžem ísť pri 3 osobách až na 3,0 ale ideál je od 2,2 do 2,4 kvôli komfortu, spotrebe a auto na ceste sedí, resp. neodskakuje pri na každej nerovnosti.
Inak čo pumpa,to iné hodnoty,ale +/- 0,1. Väčší rozdiel som nezistil. Môj merač ukazuje to isté,čo zmeriam napr.na Slovnaftke. S OMV nesúhlasí,občas trafí Shell-ku,kedy ako
195/65/R15 GoodYear zimné všetky na 2,2
Podľa výrobcu môžem ísť pri 3 osobách až na 3,0 ale ideál je od 2,2 do 2,4 kvôli komfortu, spotrebe a auto na ceste sedí, resp. neodskakuje pri na každej nerovnosti.
Inak čo pumpa,to iné hodnoty,ale +/- 0,1. Väčší rozdiel som nezistil. Môj merač ukazuje to isté,čo zmeriam napr.na Slovnaftke. S OMV nesúhlasí,občas trafí Shell-ku,kedy ako
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)