To mas za fackumaxwen píše:Tak a cena.... ceníková je 614.800 když pojedete podle konfigurátoru. U dealera byl za 539.000...no a nechal jsem se přesvědčit při ceně 459.000 komplet
To si ich vyfackoval asi vsetkych
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
To mas za fackumaxwen píše:Tak a cena.... ceníková je 614.800 když pojedete podle konfigurátoru. U dealera byl za 539.000...no a nechal jsem se přesvědčit při ceně 459.000 komplet
Tak to je "skoro" zadarmo... vzhledem k ceně dnešních nejlevnějších Orland kolem 300tis je to neuvěřitelný... auto co je 3 roky starý (a bez té výbavy) má cenu o 150tis nižší... super koupě - gratuluju.maxwen píše:Tak a cena.... ceníková je 614.800 když pojedete podle konfigurátoru. U dealera byl za 539.000...no a nechal jsem se přesvědčit při ceně 459.000 komplet
Ja to stale hovorim!Teraz sa oplati kupit Chevy!A nie ho predavat!inza píše:Tak to je "skoro" zadarmo... vzhledem k ceně dnešních nejlevnějších Orland kolem 300tis je to neuvěřitelný... auto co je 3 roky starý (a bez té výbavy) má cenu o 150tis nižší... super koupě - gratuluju.maxwen píše:Tak a cena.... ceníková je 614.800 když pojedete podle konfigurátoru. U dealera byl za 539.000...no a nechal jsem se přesvědčit při ceně 459.000 komplet
Dík Jen si dávat bacha, co je to za model. U pár dealerů tady v Praze jsem viděl podobný ceny jako jsem koupil já, ale za skladový starší typy. Poznatelné podle chybějících blinkrů v zrcátkách a absenci MYLinku 7" místo toho je tam myslím 4,3" rádio? No a prodávají to za skoro tu cenu co jsem uhádal já. Ještě jedno +/- na stejné ceně ale jen LTZ výbava (nový model MY2014) jsem viděl u Dojáčka. Taky bílá a myslím....kolem 452.000Kč?inza píše:Tak to je "skoro" zadarmo... vzhledem k ceně dnešních nejlevnějších Orland kolem 300tis je to neuvěřitelný... auto co je 3 roky starý (a bez té výbavy) má cenu o 150tis nižší... super koupě - gratuluju.maxwen píše:Tak a cena.... ceníková je 614.800 když pojedete podle konfigurátoru. U dealera byl za 539.000...no a nechal jsem se přesvědčit při ceně 459.000 komplet
maxwen píše:Svezl jsem se jak v 5008 i v 807, Berlingu Grand Tour,Zafiře a vlastně ve všem co bylo motorově stejné a 7 míst. To byla podmínka. Jen ten nový Citron jsem našel až v Plzni.klakson23 píše:Zdravíčko, taky by mě zajímala cena, kldně do PM. Psal si, že si vybíral snad ze všeho, co jezdí, a zmínil si tam i Peugeot. Já váhám mezi peugeotem 5008, opel Zafira tourer, Kia Carrens (tu jsem měl půjčenou na víkend a celkem spokojenost) a Orlandem. Co tě teda přesvědčilo? Díky
Motorem vyhrál Orel,výbava..to jsem váhal, protože jsem porovnával maximální výbavy...každý vůz má něco. Peugeot má druhou řadu sedadel posuvnou a každé sedadlo zvlášť. Třetí řada je nouzovka. Pokud budete někdo chtít 7 míst vyzkoušejte si tam sednout. Orel je proti tomu luxus. Jízda.... S motorem 2.0D vyhrál zase Orel...je pravda,že s výkonem 163k je to janek.... musíte si zvyknout na záběr spojky a točák. Já celý život jezdil benzínem; naposledy Octavia II facelift v benzínu....a to se nedá srovnat.
Když chceš srovnat auta co jsi zmínil... P 5008 je trošku větší Hyundai ix35. Pro rodinnou jízdu dobrý, ale když na to chceš občas šlápnout...Zafira je dobrá,jak výbava tak rozměry( pokud bazíruješ na centimetrech) a Carrens...taky jsem se svezl i v Sportage...Carrens je pro mě prostorově těsná (kombi pro 7 lidí a Sportage je v 5 místech. Je to prostě na každém co požaduje. Já chtěl za 1. silný motor
2. 7 míst
3. max. komfort a výbavu
4.SUV,crosscover(i když u Orlíka píšou MPV)
5. záruku delší než 3 roky
6. a moje podmínka auto co má předek náklaďáku (Fiat Freemont, Chevrolet Orlando)
Tak to byl můj výběr....Vytvořena tabulka v Exelu, dosazení motorizace,výbavy, spotřeby,rozměrů a samozřejmě ceny.....a vyšel mi tenhle Orlík
To by mně zajímalo, jak tohle v Chevy funguje. Počítám, že zaparkovat samo to asi neumí... A taky by mně zajímalo, čím se liší to Navi+Easy od běžnýho Mylinku, tedy kromě toho, že se kvůli navigaci nemusí spárovat s mobilem...maxwen píše:Ještě jsem zapomněl parkovací asistent
Já taky postupně vyřazoval všechny konkurenty... Líbil se mi Freemont, ale chtěli za něj 450, což mi připadlo dost, za praktické Lodgy chtěli 320, což mi přišlo šílený, a nakonec mi z toho vyšel Orel, jako takový kompromis za 350...maxwen píše:...6. a moje podmínka auto co má předek náklaďáku (Fiat Freemont, Chevrolet Orlando)...
No accent a dacie neni kvalitou moc daleko od sebeKrtek píše:Kámoš koupil Dokkera (což je to samý akorát dodávkovitější) kvůli psum. Zatim po 2 měsících a cca 10 tis km naprostá spokojenost. Po Accentovi si to nemůže vynachválit. Uvidíme za rok, pak poreferuju.
Já mam v plánu požadovat po prodejcích Lodgy 5místnou s LPG, klimou, tempomatem, navigací a koženym volantem za max do 290 tisíc. Uvidíme jak se pochlapěj. A je fajn že maji servisní interval 20 tis km.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |