Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
A u Srby ti řeknou,co by jste chtěl za ty peníze? A v Náchodě se zeptají máte servisní knížku a hodinu čas?Dost rozdíl v servisech. Jinak skušenosti s koktama,superbama ,fabiema,roomsterem. Kdo v těhle autech vymýšlel přední sedadla,toho bych nakopnul s rozběhem!!! Nikdy mě neboleli tak záda,ani z Kadetta,ani z Nexie a už vůbec né z Leganzy. Auta ve vnitř hrozně úzká,otlačená noha od středového tunelu a u Roomstera i od kliky u dveří,prostě děsně mrnava s..čka! A perličkou bylo,když jsme si s kámošem sedli do Rapida a tlačili jsme se ramenama. Prodejce se nás ptal,jak se nám to líbí a když jsem se ptal jestli to je auto pro čínany,tak začal velebit kufr atd. Tak jsem mu řekl,že auto nedělá kufr a škrabka a vypadal na infarkt.tomask píše:Přesně... takhle pěkně mi to řekli u Dojáčka.
Asi po 30 tkm "pane to je kůže, to by jste měl řídit v rukavicích, to by jste měl vidět volanty jiných aut, u vás to je jetě v pořádku !!! "
Málem jsem ho zabilblba blbého.....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |