Jinak se zatím hlasí jen na druhém fóru včetně tebe "palikx"

no jelikoz se tady nic nedelo tak jsem hledal info jinde.a proto jsem se taky tady ptal proc se nic nedeje
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
AMENPK-Lanos píše:Caute vsetci ucastnici tohoto fora. Je velmi smutne citat ako sa tu napadate, kto je lepsi clen ci usporiadatel zrazu, kto je daewoo ci chevrolet, ci aveo, orlando, a podobne. Skuste si spomenut, ked bolo iba daewoo, a v dazdi sme boli na asi prvom zraze v piestanoch? Nikto nic neriesil, vsetci si sadli, pokecali, a to sme boli na posratom parkovisku pred predajnou, a teraz tu riesite same hovadiny. Po X rokoch som sa rozhodol znova ist na zraz, a kedze mam piesocnu blizsie idem tam, ale ako tu citam, tu nehra rolu kto je odkial, ale kto je s kym kamarat, a kto na koho kyda. Co sa takto vysrat na tie vase pseudorozpory, a skusit znova spolocny projekt, nove miesto, ale usporiadatelia nech sa dohodnu ako ludia.
So sudruzskym pozdravom, rozcarovany clen fora
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
lomngi píše:Rado to si fakt napísal úžasne. jednoznačne s Tebou súhlasím.Byju sa do hrude starý Daewaci ale kompromis nepripúšťajú. To už Nie je daewooa ani chevrolet sraz ale stretnutie priateľov. A tvrdia že im nejde o autá ale o ludí. Je to pravda.Ale iba o ludí ktorý im neodporujú a len ticho prikyvujú . Ale som za kompromis Ale k tomu treba ludí ktorými sa dá dohodnúť. To sme už skúšali s Hanzym ale aj s palixom ale bohužiaľ bez významne. Tak že nech si robia svoj rodinný sraz a mi svoj. A ostatný si môžu aspoň vybrať kam pôjdu. Nech žijú zrazy to je jedno kto to robí. Ja budem chodiť tam kde sa budem cítiť dobre .
Ááááááááááááá, starý rejpal a jeho statistiky. Ty tam určitě nepojedeš (ani by tě tam nikdo nechtěl vidět) , tak co to komentuješ. Udělej si tabulku pro svoji potřebu a nekomentuj.Scorpion.11 píše:Jak se dívám tak o srazy přestává být zájem a jde to dolů s účastí![]()
Jinak se zatím hlasí jen na druhém fóru včetně tebe "palikx"![]()
Jen pro informaci jak píše "Rudla"Každý se svobodně rozhoduje kam dorazí. Nikoho nikde nesmíš tlačit. Však to víšA spoustu lidí na Manín přijede
Už za týden
Kolik nás asi bude? Zatím se oficiálně kromě staré party moc lidí nepřihlásilo, jak tak koukám.
MiPo
Peha
Vojta
Petr S.
Jarda
Ital
Jančíkovi
Palikx
Rudla
Vypravca
.... a to je ten rozdíl srazů, že na našich srazech jsou vítání všichni a na každého se těšíme a né jako vy(ani by tě tam nikdo nechtěl vidět)
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Tak další blb,co nechápe ironii. Já nejsem namachrovanej Pražák,ale to tady o mě někdo napsal. Hnuj na nikoho nekydám,píšu to co je pravda. Ale jak koukám,lepší držet hubu.PK-Lanos píše:Krásne si si v závere príspevku odpovedal sám, slušnosť sa asi v prahe nenosí, a kritika a návrhy ak sú pre Teba sranie sa dojebanie, potom ok
PLS, nedame iba link na okydavanie sa?![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |