Držák - vyprodán
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Držák - vyprodán
Dekuju vsem, to je presne to, co jsem potreboval vedet. Jsem tedy rozhodnut:-)
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ+NAV Silver Ice, My12, 5MT
- Reklama
Já jsem včera koupil držák + příslušenství (zvedák, klíč na kola, spojovací materiál) při servisní prohlídce v Moto-Morava Olomouc. Cena kompletu 3284Kč včetně DPH. Na rezervaci jsme se s nimi domlouval 4.7. a v té době ho měli bez problémů skladem, takže to tak horké s nedostupností snad nebude... Montáž zvládnu svépomocí - dalších 700Kč za montáž několika šroubů se mi platit nechtělo.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
Škoda 120 r.v. neznámý
tak co jsem zjistoval, tak drzak nikde neni a je problem s dodanim
Jo a pry se to vyrabi na SK, se to lifruje do Korei a pak zpet do Madarska a pak k nam no
Jo a pry se to vyrabi na SK, se to lifruje do Korei a pak zpet do Madarska a pak k nam no
Ano, na krabici je Made in Slovakia, ale jestli to vozí opravdu ze Slovenska do Koreje a pak zpět, tak už se ani nedivím, že za to chtějí 3000Kč. Něco je špatně na tomto světě...
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
Škoda 120 r.v. neznámý
Škoda 120 r.v. neznámý
Nech žije globalizácia
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Ano může to být vyráběné na slovensku ale firma která to vyrábí nesmí prodat. Smluvně je vázána například pod podmínkou i zrušení smlouvy nebo poměrně vysokých pokut.
U nás se vyrábí pro AUDI určité tunikové díly (jen výlisky z plechu) a ani zaměstnanci si to nemůžou odkoupit. Výroba pod kamerou a každý kus má své číslo, zmetky se likvidují v lisu (za účasti jakési komise) a kmenový list se posílá na centrálu.
Takže asi by se jim to neoplatilo prodávat přímo nebo dodávat na trh.
U nás se vyrábí pro AUDI určité tunikové díly (jen výlisky z plechu) a ani zaměstnanci si to nemůžou odkoupit. Výroba pod kamerou a každý kus má své číslo, zmetky se likvidují v lisu (za účasti jakési komise) a kmenový list se posílá na centrálu.
Takže asi by se jim to neoplatilo prodávat přímo nebo dodávat na trh.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
no to mas pravdu, tak to funguje:)
si predstav ze vyroni naklady jsou 10, ofiko cena 100, po sleve to mas za 80. Musi se na tom uzivit velka cast firmy.
jen je zajimave vedet , kde se co vyrabi ..
si predstav ze vyroni naklady jsou 10, ofiko cena 100, po sleve to mas za 80. Musi se na tom uzivit velka cast firmy.
jen je zajimave vedet , kde se co vyrabi ..