LuMi Černý Orel 1.8 AT LTZ
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Koupě Orla
Poky jee vidis to jak si to napsal tak sem kouknul do tasky a koukam ze tu mam jeste ty z lonska vcetne bile takze mohu rovnou poslat nebo ze by instalace v Litomericich? Rekni si LuMi (jinak nalepka samo free jako loni pro cleny )
- Reklama
Teda nevím kde začít jsem překvapen kolik odpovědí se mi sešlo, je to příjemné. Fotku zatím přidám jen jednu, bohužel jsem ještě neměl čas něco fotit. Takže tu dám jen jednu při předání a další budou následovat.
Za nálepku budu rád ozvu se ti ReWegar a předem moc děkuji. Máš u mě až se někdy setkáme.
Bohužel Litoměřice nestihnu, jsem teď dost víkendově vytížen, budu ale určitě v Ově na srazu, to je jeden z mála víkendu kdy se budu moct utrhnout.
Jinak byl tu dotaz na automat. Já jsem s ním zatím velmi spokojen, i mé předešlé auto byl automat a u Orla je mnohem lepší, taky je novější. Chvíli jsem si zkoušel manuálně řadit, ale asi po 10 minutách jsem to dal zpět na D je to pohodlnější.
Tak jsem ještě nezjistil jak se přidávají fotky, hned jak na to příjdu tak vložím nějaký obrázek. Jsem pc antitalent.
Za nálepku budu rád ozvu se ti ReWegar a předem moc děkuji. Máš u mě až se někdy setkáme.
Bohužel Litoměřice nestihnu, jsem teď dost víkendově vytížen, budu ale určitě v Ově na srazu, to je jeden z mála víkendu kdy se budu moct utrhnout.
Jinak byl tu dotaz na automat. Já jsem s ním zatím velmi spokojen, i mé předešlé auto byl automat a u Orla je mnohem lepší, taky je novější. Chvíli jsem si zkoušel manuálně řadit, ale asi po 10 minutách jsem to dal zpět na D je to pohodlnější.
Tak jsem ještě nezjistil jak se přidávají fotky, hned jak na to příjdu tak vložím nějaký obrázek. Jsem pc antitalent.
Fotka musí byt o velikosti maximálně 250kb
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
já dávám standart 800x450 a je to svaté
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
V tom bude zakopaný pes, fotka je moc velká a ani avatar mi jí nesežere. Nevím jak je zmenšit. Jak říkám jsem pc antitalent. Snad na to příjdu
LuMi jednoduše
klikni pravím mišidlem na fotku upravit nahoře je okénko změnit velikost pixeli 800x450 uložit a je hotovo
klikni pravím mišidlem na fotku upravit nahoře je okénko změnit velikost pixeli 800x450 uložit a je hotovo
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
LiMi: ok dej vedet kam a poslu. Fotku zmensis dvema zpusoby 1. velikost v pixelech (cim mene tim mensi obrazek jak datove tak i ale vizualne) 2. Komprese zachovas velikost vizualne ale datove se to zmensi za tu dan ze cim vetsi komprese tim bude obrazek degradovanejsi ("rozmazanej")
LuMi: Fotky klidne na muj mail pridam je sem
milosh /uzenac/ centrum /bodka/ cz
Ad ReWegar: Sice radsi dobre ale presne jako muj kolega (oba jsme IT) lidem neznalym veci kdyz jim rekne mate vadnou ramku a motherboard uz je taky nekompatibilni s novymi pametmi atd...
milosh /uzenac/ centrum /bodka/ cz
Ad ReWegar: Sice radsi dobre ale presne jako muj kolega (oba jsme IT) lidem neznalym veci kdyz jim rekne mate vadnou ramku a motherboard uz je taky nekompatibilni s novymi pametmi atd...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloši tak mu rovnou založ i vlastní téma ať to má bez práce
Jaja, jdu na to
Pokud chces nazev jiny kolego neni problem, zmenime
Pokud chces nazev jiny kolego neni problem, zmenime
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Černý Orel 1.8 AT LTZ
Dej mu to takhle LuMi Černý Orel 1.8 AT LTZ
- Scorpion.11
No max. 800x600 a dá se to dělat i v programu co obsahuje Windows a to Malování
Jinak stačí kliknout na Odpověď , otevře se Ti okno a dole klikneš na "Procházet" a vyskočí ti okno a v počítači si najdeš fotku, kterou chceš vložit a označíš ji. Pak klikneš na "Přiložit soubor" , který se Ti nahraje a zkontroluješ si fotku, že klikneš na "Náhled" a pokud budeš spokojený dáš "Odeslat"
Jinak stačí kliknout na Odpověď , otevře se Ti okno a dole klikneš na "Procházet" a vyskočí ti okno a v počítači si najdeš fotku, kterou chceš vložit a označíš ji. Pak klikneš na "Přiložit soubor" , který se Ti nahraje a zkontroluješ si fotku, že klikneš na "Náhled" a pokud budeš spokojený dáš "Odeslat"
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Re: LuMi Černý Orel 1.8 AT LTZ
černá je černá
dobrá to volba a aspoň je tu změna je to tu z 90% bílej orel
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Re: LuMi Černý Orel 1.8 AT LTZ
18lukin18 píše:černá je černá
Přiznám se, že jsme taky chtěli bílého, ale nakonec nám nabídli skladovku, protože jsme nechtěli čekat a v LTZ + AT měli zrovna jen černého a udělali nám na něj dobrou cenu tak jsme vzali černou barvu, navíc po bílé to bylo číslo dvě tak jsme neváhali