Jo, to pneumatiky přímo milujou, odvděčí se tím, že odejdou do věčných lovišť daleko dřív než pneumatiky, hovící si na svých vlastních discích.mdsh píše:Taky jsem přezutím myslela výměnu přímo na ráfku, kdybych je měla rovnou na druhých discích, machruju s přezutím na zahradě taky
Pražáci, kde přezouváte a za kolik?
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražáci, kde přezouváte a za kolik?
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Hyundai i20 Inclusive Plus
- Reklama
to Mefisto: ne neřeším, ale miluju takový ty cápky, co nemají nic konkrétního k tématu a jen blbě dráždí!!!! Místo toho aby tu někdo kolegiálně napsal:" Hele zbytečně přezouváš za draho, na tady je adresa xxxxxxxxxxxxxxx tam přezovám já za xy Kč!!!! brain on!!!
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Tak proc to nenapises a kafras?
Kdyby sis precetl prvni prizpevek, tak sem ani nenapises to prezuti za 1t 800czk
Kdyby sis precetl prvni prizpevek, tak sem ani nenapises to prezuti za 1t 800czk
Naposledy upravil(a) Mefisto dne úte bře 19, 2013 20:26, celkem upraveno 1 x.
Vy z tý Moravy jste, ale vztahovačný....jen co je pravda Prosímtě jen jsem chtěl vědět co ti za 1600 dělaji....toť vše a ty Jeníku neodpovíšHonza H. píše:to Mefisto: ne neřeším, ale miluju takový ty cápky, co nemají nic konkrétního k tématu a jen blbě dráždí!!!! Místo toho aby tu někdo kolegiálně napsal:" Hele zbytečně přezouváš za draho, na tady je adresa xxxxxxxxxxxxxxx tam přezovám já za xy Kč!!!! brain on!!!
Jinak kola přezouvám posledních 10 let mimo Prahu (15,16") na elektron pneumatiku za pneumatiku ( Pro vysvětlení Honzovi cena je za všechyn 4) a v minulosti to bylo 350.....a teď okolo 550 včetně závaží. V Praze to o tolik dražší nebude.
Dneska jsem jel z práce a v Jinočanech psali, že přezouvají od 350Kč.... Tak bych to zkusil tam je to 5 min za Zličínem
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
V Brně mám spoustu kamarádů, ale je mi jasné, že někteří jsou mimo téma celý život!!! Celou dobu tu meleš hovna a nic k tématu
Carthell Prg
Carthell Prg
Ne nejsme vztahovační jen nesnášíme tlachání mimo téma a chození kolem horké kaše. To že cena je za všechny kola mi psát nemusíš ne jen v Praze jste best of Jinak díky za typ. Já osobně nemám tolik času abych hledal nejlevnější pneuservis, když potřebuju přezout, tak přezuju, cena necena. Ale za typ díky.Kares píše:Vy z tý Moravy jste, ale vztahovačný....jen co je pravda Prosímtě jen jsem chtěl vědět co ti za 1600 dělaji....toť vše a ty Jeníku neodpovíšHonza H. píše:to Mefisto: ne neřeším, ale miluju takový ty cápky, co nemají nic konkrétního k tématu a jen blbě dráždí!!!! Místo toho aby tu někdo kolegiálně napsal:" Hele zbytečně přezouváš za draho, na tady je adresa xxxxxxxxxxxxxxx tam přezovám já za xy Kč!!!! brain on!!!
Jinak kola přezouvám posledních 10 let mimo Prahu (15,16") na elektron pneumatiku za pneumatiku ( Pro vysvětlení Honzovi cena je za všechyn 4) a v minulosti to bylo 350.....a teď okolo 550 včetně závaží. V Praze to o tolik dražší nebude.
Dneska jsem jel z práce a v Jinočanech psali, že přezouvají od 350Kč.... Tak bych to zkusil tam je to 5 min za Zličínem
Carthell Prg
Carthell Prg
Honzíku já přezouval v Běchovicích i v Počernicích a vyšel jsem se do 1000 Kč.
Jinak přezouvám na chalupě.
Jinak přezouvám na chalupě.
Carthell Prg
Občas se dá ušetřit nějaká koruna na slevových portálech, kde bývají akce na přezutí auta a vyvážení, třeba kolem 3-4 stovek. Sám jsem byl a v pohodě, teď na jaro toho zas budou plné slevomaty
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Tome, Pejee, díky za info. Jinak pro Karese, v ceně mám ještě sezónní uskladnění zimních/letních pneu za 800,-.
Carthell Prg
Carthell Prg
Tome, zkus pneu servis Černý v Úvalech (ale raději ne, já nerad čekám ve frontě). Buřič v Běchovicích také není špatný.
Buřiče v Běchovicích jsem měl na mysli, u něj přezouvám firemní auta a max. spokojenost.
Dokonce kola pěkně umejou
Dokonce kola pěkně umejou
Carthell Prg
U rodičů na Vysočině na zahradě zadarmo:-)
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
za tie prachy Tí to uskladnim aj ja a ešte aj zakonzervujem.Honza H. píše:Tome, Pejee, díky za info. Jinak pro Karese, v ceně mám ještě sezónní uskladnění zimních/letních pneu za 800,-.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Pokud vím, tak seriózní pneuservisy uskladňují pneu zdarma, aspoň u nás ve Zlínském kraji, co mi nabízeli Holt v Praze jsou větší platy, tam se musí lidi oškubat
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
No díval sem se, že tam kde obouvá Tom (Buřiče v Běchovicích), mají uskladnění za 600,-, což rozdíl 200,-... nic moc
Carthell Prg
Carthell Prg