Mini Cooperizace Matize
Moderátor: Blue Lanos
Keď niekto chce, nech si spravý auto aj ako formulu, ja mu v tom nebránim a ani ho nebudem odhovárať, len ja osobne mám auto do každodennej prevádzky, chodím s ním aj nadovolenky, občas na chatu po lesnej ceste a to by zrejme dohromady nešlo. Pokiaľ má niekto auto,čo stojí v garáži a v sobotu ho vyberie, aby sa s ním trocha povozil,tak to je iná vec. Ale zatiaľ je niečo také pre moju osobu priveľký luxus.
- Reklama
Teda Václave , teď jsi popsal přesně mě!!!
Já jezdím , oběma a dost ( něco najezdí i manželka), do toho pořád upravuji a opravuji a udržuji, no a když není co opravovat tak leštím a leštím
Já jezdím , oběma a dost ( něco najezdí i manželka), do toho pořád upravuji a opravuji a udržuji, no a když není co opravovat tak leštím a leštím
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Já mám active subwoofer, jsou tam dva jacky 3,5 a dva popruhy z batohu na uchyceni. Cela demontaz trva asi 10s. Lakovane narazniky mam taky vc. tech prouzku. Jezdim po meste, kdyz se to trochu skrabne, nebo odre, neva. Od toho auto je aby se pouzivalo a kdyz se s nim jezdi po meste, je logicky, ze ho obcas nekdo skrabne. Podobne je to i s kaminkama na kapote. Pryc jsou doby, kdy lidi auta "zazimovavali" - hrozna predstava.. H
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej. Skoro nevim co říct. Akorát by mi vadily ty neschválený modrý kokotiny místo mlhovek (jestli se nepletu ea je to to co mysllim). Jinak OK. Jo a ty tmavý světla se mi taky zrovna nezamlouvaj. U toho červenýho pěkný, tak doufam že tys to jenom upravil virtual a vypadalo by to ve skutečnosti jako ten červenej.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ja mám nexiu totál celú dokamienkovanú a dośkrabanú, až na zaplakanie. Ale aj tak ma vžy dokáže príšerne naštvať, ke´d ku nej prídem a má líznutý bok. Už som to retušoval aspoň 100x a vždy znova a znova.Už to ani nejde spraviť pekne. To je to parkovanie pod domom.
Matiz je na tom lepšie, ale to len preto, lebo ako do každého správneho mestského auta doňho narazili už zo všetkých strán a tak bol postupne celý prelakovávaný. Povodná je už asi len strecha. Možno nejaké dvere. Ale tu sa klaniam tým, čo to lakovali, lebo to nie je absolútne vidieť.
Matiz je na tom lepšie, ale to len preto, lebo ako do každého správneho mestského auta doňho narazili už zo všetkých strán a tak bol postupne celý prelakovávaný. Povodná je už asi len strecha. Možno nejaké dvere. Ale tu sa klaniam tým, čo to lakovali, lebo to nie je absolútne vidieť.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si ze srandy zjistil kolik by lakování stálo v jedné lakovně tady kousek, a není to zlé - nárazníky: 2000 Kč/díl (práce + barva). Demontáž + montáž si udělám sám... Rovnou bych k tomu vzal i kliky a zrcátka, možná plast pod čelním sklem a prahy. I když nevím jak s tím gumovým nástřikem, co na nich teď je... šak oni mi řeknou, až to uvidíOndras píše:Gombálně vzato, šetřím na lakování plastů
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny