Jinak par referenci mate na astra j foru na tento motor, to auto je taky celkem tezky tak si udelejte nazor sami, ja myslim ze to je dostacujici.
Moderátor: Blue Lanos
Motor se dává i do Orlanda a to je mnohem těžší auto takže s Cruzem zacvičí ještě víc a to s Orlandem dělá už diví máme tento motor v tesťáku u nás a za mě říkám bomba. ještě neznám 1.7 diesel ale 1.4 T je upě hlavní favorit s benzínu. takže asi tak.pejee píše:Tento motor bych nebral, sice ty údaje jsou hezké ale na tak těžké auto .. bude se trápit zbytečně, spíš na aveo 5dv. to by ještě šlo ..
Pseudoekologie... Ušetříš nějaký CO2 (palivo neušetříš, neboj) zato dojebeš brzy baterku a hurá pro nový olovo a kyselinu ! Tomu řikam ekologiemilosh píše:No ja jezdim prevazne mestoi takze start/stop bych urcite uvital ale pouze v kombinaci s automatem, coz se nedela![]()
Jinak par referenci mate na astra j foru na tento motor, to auto je taky celkem tezky tak si udelejte nazor sami, ja myslim ze to je dostacujici.
trošku odvážne tvrzení, ale proč né každý má svůj názor. já bych pravě cruze sw pro rodinu bral když nechce člověk tak velký auto jako je Orlando.Rudolf Š. píše:ale kombík není pro rodinu, dle mého názoru je to jen pro dva lidi, vzadu není žádné místo i já v Aveu mám vzadu více místa jak v SWčku![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |