Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
No právě tak si kup nové a máš tomilosh píše:Ale to vychazi skoro jak u nas novy
No, meriam 180cm ale som dost chudy. Mal som moznost ist tam vzadu cca 200km v Zafire a subjektivne tam bolo menej miesta ako v Orlande. V Orlande je to sice pohodlnejsie, ale je pravda, ze ked sa poriadne vystriem, tak sa dotykam hlavou stropu. Inak tiez som pred dvoma rokmi riesil toto dilema. Mal som vybranu Zafiru 1,8 benzin. Predajca ma upozornil na Orlando, ktore bolo o 2k EUR lacnejsie a s lepsou vybavou, tak nebolo co riesit... Jazdenku som nechcel. Ale je pravda, ze keby bola cena a vybava rovnaka, tak by som bez vahania bral Zafiru. Orlanda som sa trochu bal, kvoli tomu, ze je to novinka a Korea... ale nelutujem. No a k tej objektivite, pokial nenajdes niekoho, kto vlastni obidve auta, tak to nikdy nebude objektivne. Bud je na svoje nasr... a potom je kazde ine lepsie (to moze byt pripad vlastnikov ojazdenych Zafir), alebo naopak ma nove auto (Orlando) a pokial ho vyslovene v niecom nesklamalo, tak plati "kazdy kohut svoje perie chvali" (moj pripad), to je psychologia, s tym nic nenarobis...milosh píše:Ok, dobre napsane, ale je videt ze treba na opel foru jsou lidi objektivni a i pro to orlando hlasovali, tady mi prijde ze kdyz uz jsem dal 4 kila za auto tak prece nepochvalim jinou znacku i kdyby byla lepsi a prostoru vevnitr mela vic, osobne si myslim ze ty zadni sedacky 6-7 nejsou ani v jednom aute pouzitelny pro dospelyho cloveka
Zdarec jednoho maj v ústí v aaabazaru. Známeho je to ten bílý s černou střechou a elektronami a má najeto 21000milosh píše:Diky za dobry nazor, koukam na to taky z toho pohledu ze je orlik novejsi bezpecnejsi atd, ale zase je to porad o 200t vic nez jeta zafira a nove auto jsou a vzdy budou vyhozene penizeAle pristi rok treba lehce jety orlik rekneme s 20t najetymi by nebyl spatny
milosh píše:Vazeni me by ale bylo lito dat 400t za auto, takze asi tak. Precejen mam v zivote jine priority nez mit pred barakem new car a bydlet v panelaku, to mi moc k sobe nejde.
Jen pro priklad pro lidi co se boji ojetych aut:
Mam jiz tretim rokem astru h combi 1.8 automat, kupovana v Nemecku s 81t jako ctyrlete auto (r2005) nyni mam najeto 131t a krome pravidelneho servisu, nakupu pneu a dodelani origo navi jsem do auta nedal ani korunu.
Celkem me pri nakupu auta vcetne navi vysla na cca 240t kc, dovolim si rict ze treba za 2 roky ji mohu prodat a za stejnou cenu koupit novejsi model oplika a nebudu nucen mit nove auto, za ktere jsem dal 400t a vice, vic nez 10 let protoze jeho prodej by se mi nevyplatil.
Ted dost ctu recenze jak orlanda tak zafiry a u chevroleta pisou ze bude vice ztracet na cene, coz je bohuzel pravda i kdyz se mi i orlik libi.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |