Prodejcum se do toho moc nechce

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
dojdite k nááááám...tomask píše:Tady v CZ není skoro nic, na SK toho mají docela dost.
Prodejcum se do toho moc nechce
my sme kožu nechceli a v tom cenníku čo som si ja na predajni pozerala, boli vyhrievané sedadlá spojené len s kožou, a ja blbá som sa nespýtala či to robia aj do látkových. Až potom mi to napadlo. No vyhrievané do zimy určite chcem. Potrebujem, lebo ja mám anémiu a ja v aute nekúrim. Teplý vzduch mi nerobí dobre. Takže ja som si vždy len zapla vyhrievanie sedadiel, bolo mi teplúčko, ale nebol v aute ten hnusný teplý nedchateľný vzduch.cerjar píše:Vím, že v Plzni to dělal autoservis Nedvěd, ale podrobnosti nevím. Já se nakonec rozhodl pro kožený sedačky, kde to je v originále a naprostá spokojenost....
Oprav ma ak sa mýlim, ale nie je náhodou 10 tis.Kč rovných 400€? Tak ti vlastne vyhoveli.slaza píše:Kdyby se to prodávalo za 10tis k výbavě, to by byla paráda, ale za tu cenu, to je jak s tou navigací.
Pro inspiraci, kde si to necháváš montovat?ReWegar píše:Tak za 14 dni sem objednan na dodelani vyhrevu. Bohuzel originaly se nemontuji a tak tam bude alterantiva, kterou normalne chevrolat instaluje. Tak nez nastanou mrazy tak si budeme hrat zadecky
Jaké carbony to mě zajímá co nějaké fotkyReWegar píše:Zdar, mamm namontovane take nejake carbony a parada (montovali me to primo v chevroletu SRBA)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |