Jinak jezdím přez Stod na chaloupku co máme u staňkova pravidelně

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
No tak až pomine hektické období dovolených a přiletím s celým orlem, můžeme chvíli pokecat.mc.cvok píše:Díky . Já jsem odjakživa na benzín a když už , tak jsem prvně v životě do toho LPG šel , zatím se nedá soudit 700 km je hrozně málo .
Jinak jezdím přez Stod na chaloupku co máme u staňkova pravidelně
Přidej i detaily jako kde, za kolik a jaká je spokojenost.mc.cvok píše:Tak ráno na folie , večer dám foto jak akce dopadla
Na zimu ti budou bohatě 16" stačitmc.cvok píše:Tak , okna už jsou polepenávypadá to o 1000% líp .
http://www.autoskloplzen.cz/cz/page/1-homepage/
Za dobrou (myslím) cenu 2700 kč vč.dph .
Fota budou zítra .
Další co potřebuju pořešit , zimní pneu, co mi poradíte ??Asi al. kola , spíš 17" , ty 16"se mi zdají malinké , máte někdo dobrý tip ??
No na pohled určitěmc.cvok píše:Stačit budou , ale jsou malý ....................
Tak to je slovo do pranicemc.cvok píše:Já vím , je mi jasný proč , cca 6.000 kč rozdílu , ale já jdu do 17"i když jsou o dost dražší, budu je mít celou dobu co auto , ať se mi líbí i v zimě .
Tak to tu už není co řešit Michelin Alpin 4(to je Mercedes mezi pneumatikami )mc.cvok píše:Gumy mám objednané Michelin Alpin 4
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |