Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
tak,tak... pravda je... prajem veľa bezproblémových km....Tsoenami píše:Konečně někdo kdo si koupil Orlíka s motoremvitej
smire666 píše:Hanzyho na vás...
Tsoenami píše:Konečně někdo kdo si koupil Orlíka s motoremvitej
Kdo je Hanzi, kočíruje "zlého passata", nebo něco podobného?Rudolf Š. píše:smire666 píše:Hanzyho na vás...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je teda nějakej "rasista" ne ???Rudolf Š. píše:Jeto největší odpůrce Klepočmoudů (Dieselů)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No ještě Croma byla v benálu, ale byl jsem furt u pumpy, jelo to slušně, to ano, ale pak staré osvědčené TDi, to jede dost slušně a když jsem mu dával pod vocas, tak šest litrů, jinak do pěti, no nekup to. Tenhle ingot to už asi umět nebude, taky nenajedu tolik kiláků aby se to vyplatilo, ale jak je v reklamě na Megana "ale chci ho". Ono kouřit se taky nevyplatí a kolik lidí hulí.Poky Ul píše:No když v popisu vidímtvé bejvalá auta tak až na Škodu samá nafta tak už asi i víš co od toho čekat
Já měl naftu před orlem (slavné TDCi) a už bych do nafty nikdy nešel .Hlavně nikdy tolik nenajedu aby se mi vyplatila
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |