Kjub Cruze
Moderátor: Blue Lanos
- Scorpion.11
Re: Kjub Cruze
Velmi pěkné a decentní sladění. I když nejsem zastáncem přelepováním znaku, ale líbí se mi to v celkovém globálu. Jen by mě zajimalo s čím jsi to přelepoval, jaká je kvalita a zdali nebo jak to dlouho vydrží.
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Hádam sa na tej Partizánskej lúke raz stretneme...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Gratulujem GREENHORNe !!!
Máš to jedničkové, originálne a decentné. Doteraz som si v BA išiel oči vyočiť ale ani antuku, ani psie chlpy som v Cruzovi nevidel. Teraz ťa už ale uuuurčite spoznám. Ešte raz, fakt sa to podarilo, už len dotiahnúť detaily.
A kde približne v BA by som v pracovnej dobe mohol túto Limetku vidieť live?
Máš to jedničkové, originálne a decentné. Doteraz som si v BA išiel oči vyočiť ale ani antuku, ani psie chlpy som v Cruzovi nevidel. Teraz ťa už ale uuuurčite spoznám. Ešte raz, fakt sa to podarilo, už len dotiahnúť detaily.
A kde približne v BA by som v pracovnej dobe mohol túto Limetku vidieť live?
Nič v zlom Kjube ale ja by som tú pásku okolo mriežky chladiča už asi dotiahol na komplet a nie len po obvode a skusil by som fosforeskujúcu aj keď je to u nás ževraj zakázané
Ja som chcel niečo takéto : http://www.youtube.com/watch?v=_fjaWtduAV0
(to hlavné na videu začína až okolo 0:40s)
Ale ten čo mi robil carbon fóliu na strechu hovoril že u nás je to nelegálne síce neviem prečo ale aj tá cena čo mi hovoril a to len odhad okolo 1200-1300eur (aj s prácou) že by to záviselo podla ceny fólie
Ja som chcel niečo takéto : http://www.youtube.com/watch?v=_fjaWtduAV0
(to hlavné na videu začína až okolo 0:40s)
Ale ten čo mi robil carbon fóliu na strechu hovoril že u nás je to nelegálne síce neviem prečo ale aj tá cena čo mi hovoril a to len odhad okolo 1200-1300eur (aj s prácou) že by to záviselo podla ceny fólie
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
Keby som dal komplet tu masku do zelenej je to uz moc. Takto je to super, akuratne... A ta fosforeskujuca tak to ne, za svetla sa mi nepaci a za tmy mozno zakazana, cize ziadna vyhra... Inak zaujimava je...a draha jak rit!
Ja som mal toto vsetko za 355.- matt, leskla a svetla, vsetky zelene carky-marky mi dal zadara...
Dnes som si skusal vo fotoshope cierne matne aj leskle kolesa a nepaci sa mi to. Ani keby mali nejaku zelenu linku. Vyzeralo to uz moc hrackarske... Ja som neni moc na cierne kola....
Inak som v Dubrabravke na Lysakovej, na kurtoch skoro stale...tam zarabam na folie...
Ja som mal toto vsetko za 355.- matt, leskla a svetla, vsetky zelene carky-marky mi dal zadara...
Dnes som si skusal vo fotoshope cierne matne aj leskle kolesa a nepaci sa mi to. Ani keby mali nejaku zelenu linku. Vyzeralo to uz moc hrackarske... Ja som neni moc na cierne kola....
Inak som v Dubrabravke na Lysakovej, na kurtoch skoro stale...tam zarabam na folie...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Kjub
A nebudeš sa v nedeľu pohybovať niekde v okolí Eurovea?
A nebudeš sa v nedeľu pohybovať niekde v okolí Eurovea?
No ja bezim CSOB marathon v sobotu o 16.00... Iba 10km, nechcelo sa mi ist 21, aj som malo nabehal... Este uvidim ci tam pojdem svojim autom, alebo pojde kamos, alebo frajerka...uvidime, lebo mam svoje treningy (robim) do 15 na Interi a potom odtial rovno musim ficat aj s tym kamosom na beh...ziaden oddych pre mna
Tak uvidim, jak sa dohodneme...
Ty dojdes?
Tak uvidim, jak sa dohodneme...
Ty dojdes?
Škoda. Ja v nedeľu idem polku. Na veľký som nenabehal objem.
Pekné ho máš Teba v BA neprehliadnem
Urcite ma neprehliadnete...Ta zelena sa krasne ukaze, uz sa tesim ked vylestim a urobim nejake fotky... Tie folie by mali vydrzat ked maju zaruku 11 rokov. Ja som osobne zvedavy ako vydrzia tie zelene pasiky, predsa len drzi to malej ploche. Ale vcera som isiel z dielne na cerstvo, prsalo, zima a pasiky sa ani nepohli... Takze zatim OK.
Inak Iacobus, chcel som ist pozriet na 21tku, ale mam svoje treningy, takze bohuzial. Skoda, ale good luck, priprav sa na mega vietor. Dnesny vitaz 10nky mal 39 min., co vacsinou byva okolo 35. Proste protivietor bol uplna krasa...
Inak Iacobus, chcel som ist pozriet na 21tku, ale mam svoje treningy, takze bohuzial. Skoda, ale good luck, priprav sa na mega vietor. Dnesny vitaz 10nky mal 39 min., co vacsinou byva okolo 35. Proste protivietor bol uplna krasa...
Takze dal som si cez Fancar lakovat elektronase na cierno...Bude tam ale nieco troska ine, uvidime ako to zvladnu
- Přílohy
-
- 2012-05-12-639_1.jpg
- (238.91 KiB) Staženo 146 x
A to je pekna a originalni zabicka
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet