Cruze jaký výběr
Moderátor: Blue Lanos
Re: Cruze jaký výběr
jo a jinak z té koreje to bude na stejný brdo snad by si nedovolili sem poslat nějaké ošizené chevrolety ne?
- Reklama
tak co čtu tohle celé forum tak mám furt vetší a větší obavy z toho že časem až přijdou opravy že bude problém na to našetřit když tedy píšou o katalyzátoru ,spojce apod to jsou pálky co my na to poradíte nemužu se rozhodnou. je to blbé psat na tohle forum ale lidi co jiná znáčka? Mě se cruze velmi líbi i ta 1.8 se spotřebou to už bych se smířil. ale chtěl bych vědět do budoucna co mě čeka ale to mě asi nepovíte. zda se budou vyrábět neoriginální díly(nebo ted už k sehnání) to by bylo lacinější. Nejsem odborník takže se v tom moc nevyznám ale jak říkám nevím co mě čeká v budoucnu když na diskuzi psal že musí koupit novej katalyzátor a ten stojí 30 tis + dph a pak jste tam posílali odkazi a tam byl za 2500kč tak se ptám zda je to se vším podobném. dal se tam psalo že spojková lamela má životnost 80tisíc km já mám sice diesla už mám najeto 190 tisí km a nic takové jsem neměnil a vše funguje v pohodě tak prosí ještě o vaše názory děkuji
Tá jedna spojka a jeden katalyzátor je asi tak všetko čo si tu mohol nájsť a čo stojí za reč. Potom tu boli ešte nejaké "brambory". Skutočných závad tu bolo tak málo, že by si ich na prste jednej ruky spočítal. A ak uvažuješ o benzínovej 1.8, tak výberom tohoto motora jednoduchej a osvedčenej konštrukcie eliminuješ prípadné poruchy na absolútne minimum. . Neboj sa a choď do toho!!! Cruze je krásne auto,pohodlné a zatiaľ aj spoľahlivé. Určite nebudeš ľutovať a budeš mať z neho radosť. Pre objektívnosť treba ale povedať, že neočakávaj spotrebu ako u tvojho súčasného diesla.
A keď myslíš, že náhradné diely a servis budeš mať pri iných značkách lacnejší, radšej si to ešte dobre omrkni
A keď myslíš, že náhradné diely a servis budeš mať pri iných značkách lacnejší, radšej si to ešte dobre omrkni
Keď som mal ešte felíciu tak som chodil sem na forum a pozeral aké ma kto problémy a čo to stojí a uvažoval som ako Ty,lenže ten dizajn a tá farba mi tak pili krv,že som sa na to vykašlal a aj napriek nejakým chybam -to majú všetky autá som si to auto kúpil a teraz sa kochám jeho krásou. Takže ak máš dosť bubákov kúp si to počom Tvoja duša túži a ostatné budeš riešiť potom. Prachy boli a budú len mi nebudeme.
Chevrolet aveo 1.2 53kw 8ven.r.v 2008 bordo.metalíza
Koukni se na fora ostatních značek a zjistíš že spokja a katalyzator se řeší i u jiných značek. U chevroleta máš min 5let záruku na auto tak že bych to ani moc neřešil a po 5 letech se muže vysrat spojka nebo katalyzator i mercedesa
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
takže pánové říkáte že se toho nemám vubec bát a pokud mi bude sedět zkušební jízda tak mám jít do toho najisto???
Ak sa Ti to auto páči tak si ho kúp a budeš mať pokojný spánok
Chevrolet aveo 1.2 53kw 8ven.r.v 2008 bordo.metalíza
Koupě auta není koupě rohlíku co kupuješ každej den najdi si recenze a pořádně si vše tu přečti ať pak nejsi z auta zklamaný
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
dobrá a nějaký přehled stránku s adekvátními náhradními díly máte se vším všudy ?
už čtu tyhle recenze 14dní od kud se dá a furt dočítám dobrý i špatný recenze hodně lidí je spokojený zas někdo říká po 1roce provozu uvažuji o prodeji. A to u mě nehrozí pač když koupim za 400 tisíc auto tak nemužu říct že ho prodám a koupím zas nové to už se nedovolím takovou šanci budu mít jen teď a tím pádem mám strášné obavy zda je to dobrej kup ted co jste psali poslední odpovědi píšete že je to dobrej kup. Takže uviídíme ještě po té testovací jízdě díky za odpovědi
Zdravím pepuldo A odkud vůbec jsi? Co furt máš s těma dílama To je chceš kupovat do foroty nebo co? Kolik toho najezdíš ročně? Cruze má taky záruku. Raději zjišťuj ceny servisních prohlídek, kolik si servis počítá na hodinu atd. U 1.8 počítej průměr 8l/100 km, první serviska cca 3 tis. Kč a víc zatím nevím. Nic jsem nepotřeboval. Mrkni se na kluky, co mají najeto 40-50 tis. km. nebo již možná více.
Kup se nějakou předváděčku 1.8 LTZ /najeto do 1500 km/ za asi 330.000,- Kč a máš klid. Jen holt musíš brát barvu jaká bude, ale na barvu to přece nejezdí.A nemusíš mít těch 400 táců A 70 máš doma na ND
Kup se nějakou předváděčku 1.8 LTZ /najeto do 1500 km/ za asi 330.000,- Kč a máš klid. Jen holt musíš brát barvu jaká bude, ale na barvu to přece nejezdí.A nemusíš mít těch 400 táců A 70 máš doma na ND
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Pepuldo ty auta mají velkou spotřebu pneu, disků a repro je třeba dokoupit do zásoby
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
pochazim z kladna. no cca rocne najezdim 10-15tisic km. no proste premyslim co pak bude a ne abych se pak drbal hlavu. jinak tedy u nas maj hodivou sazbu 400-450kc ted nevim presne. ale jak rikam chci vedet do ceho jdu. takze kdo ma teda vetsi zkusenosti s vice najetyma km tk dejte vedet. no jinak jsem pro funglovku pac budu rad vedet jak se k autu chovalo a ne ze se tam vystridalo 50lidi kazdej jinak ridi to za tu cenu mi nestoji ze to bude levnejsi dejme tomu o 60 tis kc
Ahoj. Tak hodinovka +-sedí. Najedu asi tolik co ty. Auto budu mít v červenci 2 roky. Už nejezdím žádný závody, spíše klídek, ale když je potřeba tak na to přeci jenom šlápnu. Zatím 1 serviska za cca 2,8 tis. Jinak jen benzín a voda do ostřikovačů. Psal jsi cosi o poruše spojky nebo převodovky, už nevím. Ale už jsi nečetl, jak s tím autem bylo ježděno. U syrového motoru např. zkouška maximálky a blokace omezovače atd. Zkus pohledat. Já jsem s autem spokojen. Co budu říkat za 5 let je ve hvězdách. Jinak přeji šťastnou ruku při výběru
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
ještě mě tak napadla poslední otázka na oficiálních stránkách jsou ceny i s DPH? ptal sem se na servisu v kladně přes e-mail odpověděli na jiné veci které jsem chtěl vědět ale na tuhle otázku mi ni neodpověděli. takže si myslím že je to konečná cena ne? DPH je už v tom