servis v OV
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
jednání s GM
No volal sem tam včera. Bylo to na nějakou zelenou linku co spravujou němčouři. Tam to všechno zapsali a řekli, že to pošlou do Prahy a že mi Praha zavolá buď dneska nebo v pondělí. Tak uvidíme. Budu informovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Oprava samotná trvala asi týden (výměna dna kufru, zadního čela, drobnosti na 5. dveřích, rovnání, výměna nárazníku), pak se týden čekalo na lakovnu (tam mají asi dost úzké hrdlo) a pak asi 2 týdny se čekalo na pojišťovnu. Takže auto jsem si mohl vyzvednout za 2 týdny, pokud bych to uhradil, což se mi nechtělo, protože jsem měl čím jezdit.ipem píše:A jak dlouho tam byla ta tvoje bouračka?
Já už sem bez auta přes měsíc!
Mamka od přítelkyně má teď s Matizem prakticky totéž. Dno kufru a čelo bylo vyměněno během 2 dnů a zase ta prokletá lakovna. Na tu se zase čeká okolo týdne
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
https://www.chevroletclub.cz//viewtopic.php?t=1961
obšírný popis jednoho závažného opomenutí servisu ACH v Ostravě.
obšírný popis jednoho závažného opomenutí servisu ACH v Ostravě.
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem byl svou situaci ohledně povolení spoje ve sloupku řízení. Iniciátorem setkání byl nový šéf servisu p. Bartošík, který naše fórum navštěvuje a spokojenost zákazníků mu patrně není lhostejná. Byla s ním rozumná domluva a situaci jsme vyjasnili. V případě potíží se servisem se doporučuji obracet přímo na šéfa, který bude jistě nakloněn zdárnému vyřešeni .
|\/| /\ '|' | '/.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já mam s Ostravákama zatim jenom telefoní zkušennosti. Už od nich beru díly na servisky protože muj servis je drahej jako kráva (pil. filtr 980 Kč bez DPH, v OV za 750 s DPH). Po telefonu a mailu působěj ochotně, jak jsou šikovný to musí posoudit jiní.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
-
- Kontaktovat uživatele:
Prodejna dílů je relativně samostatná jednotka a s tou mám zkušenosti skvělé. Ceny jsou OK, i když jak u čeho. Nejlepší je obvolat si více autorizovaných servisů a prodejen originálních dílů. Naposledy jsem se spálil u předních ložisek, kdy jsem je v ACH pořídil za 1200Kč/sada, ačkoli některé Chevy servisy v okolí je mají za cca 300-400Kč/sada. Bohužel jsem to zjistitl až když byly na autě , ale je to moje chyba...
|\/| /\ '|' | '/.