servis v OV

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

ipem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ipem »

A jak dlouho tam byla ta tvoje bouračka?
Já už sem bez auta přes měsíc!
Reklama

ipem
Kontaktovat uživatele:

jednání s GM

Příspěvek od ipem »

No volal sem tam včera. Bylo to na nějakou zelenou linku co spravujou němčouři. Tam to všechno zapsali a řekli, že to pošlou do Prahy a že mi Praha zavolá buď dneska nebo v pondělí. Tak uvidíme. Budu informovat.
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

ipem píše:A jak dlouho tam byla ta tvoje bouračka?
Já už sem bez auta přes měsíc!
Oprava samotná trvala asi týden (výměna dna kufru, zadního čela, drobnosti na 5. dveřích, rovnání, výměna nárazníku), pak se týden čekalo na lakovnu (tam mají asi dost úzké hrdlo) a pak asi 2 týdny se čekalo na pojišťovnu. Takže auto jsem si mohl vyzvednout za 2 týdny, pokud bych to uhradil, což se mi nechtělo, protože jsem měl čím jezdit.

Mamka od přítelkyně má teď s Matizem prakticky totéž. Dno kufru a čelo bylo vyměněno během 2 dnů a zase ta prokletá lakovna. Na tu se zase čeká okolo týdne :(
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

https://www.chevroletclub.cz//viewtopic.php?t=1961

obšírný popis jednoho závažného opomenutí servisu ACH v Ostravě. :(
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
ipem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ipem »

No dobrý.
Ty se máš, že se v tom vyznáš.
Vzhledem k tomu, že i na mojem nubikovi před krešem šly divné zvuky od předního spodku při projíždění nerovností tak to mám asi taky.
Ale auto bylo nové tak nevím.
Bessy

to sony

Příspěvek od Bessy »

Ahoj Sony rozhodne s tebou souhlasim lidi v ACH jsou super arozhodne se ti vzdycky snazi vyjit vstric. A ze to jinde trva dlouho? za to prece nemuzou! No ja si svoje auticko rozhodne nikam jinam nedam! 8)
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Dneska jsem byl svou situaci ohledně povolení spoje ve sloupku řízení. Iniciátorem setkání byl nový šéf servisu p. Bartošík, který naše fórum navštěvuje a spokojenost zákazníků mu patrně není lhostejná. Byla s ním rozumná domluva a situaci jsme vyjasnili. V případě potíží se servisem se doporučuji obracet přímo na šéfa, který bude jistě nakloněn zdárnému vyřešeni :D .
|\/| /\ '|' | '/.

p.

servis ov

Příspěvek od p. »

tak byl jsem podruhé v servise a nechal jsem si udělat nějáké věci.Musím uznat,že poprvé to bylo zřejmě nedorozumění neboť mi vše splnili dle mého přání.A přístup byl velmi pozitivní.mé jednání bylo asi unáhlené.Proto teď neprozrazuji identitu.
ipem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ipem »

Jo. Taky už jednám jenom s Bartošíkem a zatím to jde.
A pro besy. Nestyď se za svůj názor a registruj se.
Bessy

to ipem

Příspěvek od Bessy »

Nestydim nemam za co. jaky nazor bys presne chtel vedet? ;)
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Já mam s Ostravákama zatim jenom telefoní zkušennosti. Už od nich beru díly na servisky protože muj servis je drahej jako kráva (pil. filtr 980 Kč bez DPH, v OV za 750 s DPH). Po telefonu a mailu působěj ochotně, jak jsou šikovný to musí posoudit jiní.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Prodejna dílů je relativně samostatná jednotka a s tou mám zkušenosti skvělé. Ceny jsou OK, i když jak u čeho. Nejlepší je obvolat si více autorizovaných servisů a prodejen originálních dílů. Naposledy jsem se spálil u předních ložisek, kdy jsem je v ACH pořídil za 1200Kč/sada, ačkoli některé Chevy servisy v okolí je mají za cca 300-400Kč/sada. Bohužel jsem to zjistitl až když byly na autě :( , ale je to moje chyba...
|\/| /\ '|' | '/.

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

K tomu tvému volnému šroubu kámoš na dílně to našel za 15 minut na Lanosovi kde si stěžovali taky na vůli ve volantu a to sem tohle neřikal takže to bylo naprosto nezávislé 8)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“