ladinek píše:to je na to když ráno jdeš rozespalej k autu a dáváš tam do kufru pracovní kabelu, aby ses po ráně co dostaneš tou gumou rychle probral
Aby se kufr otevřel sám a ty na to nemusels ani šáhnout
stručné jasné
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Koupil jsem dříve pavouka z normální gumou co se prodává, ale ta mě vydržela pár minut a hned mi rozedřela a praskla, takž jsem použil ty háčky a jinak nyní na tu silnou gumu co mám teť mi vyšla mezi háčky délka 60cm a stačí to
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
Tak dnes som si kúpil u nás gumové lano tiež priemerom 10mm a dlžku 1m. Na koncoch som spravil očka a tie som s rychlopáskou prichitil o karosériu.
Funguje to super.. a 1m je akurát, a ostatné tie pásky udrziaa da sa aspon regulovať sila..
A aby sa to nepredralo na tých miestách kde je opretá o kufrový pánt, tak som narezal 3/8 hadicu plastovú na 4cm dlžku a navlielok som to tam a Tým pádom tá guma asi viac vydrží.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb