Taky už mám foto jak jsem snížil :)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Nemel, stale jeste mam, a vaham, zda to nechat nebo ne, uvidime, az nasadim ALU]Rebro[ píše:No... mal si to pekne. Ale kedze sa neda na CS cestach takto pohybovat....
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jelikoz mi je prodal nejmenovany clen fora a najeto mely dost malo, takze byly skoro novy a za super cenu poloviny novych, ktere stoji 5000,-Chad píše:Miloshi a co staly ty pruziny?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak uz mam konecne prezuto i na letnaky a tady vidite fotecky jak pekne to vypada, kdyz je snizeno a jeste ma nexia dost velky a siroky backurky
Pneu mam zasr*ny, protoze jak jsem jel sve auto fotit, musel jsem kus jet pres polni cestu a bylo tam blato
No ale aspon si udelate predstavu, jak to vypada kdyz je snzeno a uz to neni offroad
Zadni lemy, resp. blatniky budu muset nechat striknout, jak jsem si ty lemy jeste nechal dodatecne vytahnout, tak lak uz opravdu nevydrzel ani na jedny strane. No aspon to budu mit v cajku Na fotkach je videt jak je ten lak mirne praskly i jak jsou lemy vytazeny
Pneu mam zasr*ny, protoze jak jsem jel sve auto fotit, musel jsem kus jet pres polni cestu a bylo tam blato
No ale aspon si udelate predstavu, jak to vypada kdyz je snzeno a uz to neni offroad
Zadni lemy, resp. blatniky budu muset nechat striknout, jak jsem si ty lemy jeste nechal dodatecne vytahnout, tak lak uz opravdu nevydrzel ani na jedny strane. No aspon to budu mit v cajku Na fotkach je videt jak je ten lak mirne praskly i jak jsou lemy vytazeny
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
U nás platí zatím všechny značky vydané jěště za dob ČSSR, takže jsou ty nejstarší staré asi 40-45 let.Radoslav Hološka píše:Pekne,len tie ceske SPZ su otrasne! Nemaju ani EU znak a vyzeraju ako z Azerbajdzanu.
Teprve někdy v červenci-srpnu se začaly vydávat unijní, ale výměna není povinná.
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
Abyste ze z ty unie neposr....Radoslav Hološka píše:Pekne,len tie ceske SPZ su otrasne! Nemaju ani EU znak a vyzeraju ako z Azerbajdzanu.
Me se ty ceske stare SPZ libi
tak jsi asi slepejIvan píše:Čoveče, Miloši, ani to nějak není poznat
Koukni na svyho ofrouda a pak na moje a najdi 10 rozdilu