Můj nový Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Můj nový Cruze
Ja som to tiez nevedel... Len som vedel, ze by som si nechcel retazmi poskrabat elektrony.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
To neposkrabes ne? Retezy jsou nasponovane, litaku se podle me nedotknou, nehlede na to, ze se pak porad toci stejne jako kolo, k poskrabani by snad dojit nemelo. A i tak, je to jedno, protoze to nikdy nevyzkousis Tak pozor na ty 17ky
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Díky, nene to je fotka ještě na letních. už ho mám na černých 16tkových plechách
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
musim je vyfotit spolu
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Cerny plechy, to zna velka cast z nas Doporucuju poklice a hlavne stahovaci pasky! Plechace na zimu neni zadna ostuda, v zime se jezdi na bezpecnost, na paradu maji kola vypadat jen v teplem obdobi
Sexi taku farbu som som chcel ja, ale naftak vtedy nemali
Nový lama majiteľ Cruze 2.0 VCDI 163k BLACK
Já mám tohle na zimu, paráda musí být i zimě
- Přílohy
-
- IMG_1341.JPG (109.2 KiB) Zobrazeno 3215 x
Carthell Prg
Stahovaci pasky, to snad davaj jen dedkove aby jim ty poklice nekdo neukrad ne?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Myslím že Chrudoš je ze začátku hodně tratil, tak asi proto je ulílej na stahovací pásky
Myslím že to neděla kvůli zlodejum, ale je pravda že pásky na kolech vypadají komicky aspoň pro mě.
Myslím že to neděla kvůli zlodejum, ale je pravda že pásky na kolech vypadají komicky aspoň pro mě.
Carthell Prg
Ti poviem ze moja kara je aj bezpecna a naviac vyzera ako autochrudoš píše:Cerny plechy, to zna velka cast z nas Doporucuju poklice a hlavne stahovaci pasky! Plechace na zimu neni zadna ostuda, v zime se jezdi na bezpecnost, na paradu maji kola vypadat jen v teplem obdobi
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
Tak prvni zima - ztrata 3 ze 4 (jedna dokonce pri servisce ) Tento rok, ztrata jedne poklice uz po 5 km, to uz jsem se fakt nastval Nemam za buhvikolik penez, nicmene kola jsou proste nejake cudne, no a v te spine, co panuje, ty pasky ani nejde videt. Je to sice komicke, lec v mem pripade nezbytne. Kdyby v dobe nakupu byly rozumne litaky, koupil bych je, jenze nebylo z ceho vybirat.
A cerne litaky, to uz klidne poklice, kdyz se toci, neni poznat rozdil. Cerne max k matne cerne barve, tot ale jen muj nazor
A cerne litaky, to uz klidne poklice, kdyz se toci, neni poznat rozdil. Cerne max k matne cerne barve, tot ale jen muj nazor
Ja mam tiez tie pasky, myslim ze to tu mam niekde nafotene. Ide o to, ze puklice nesedia uplne pevne na tom plechaci, niekedy ani originaly nedrzia dost pevne. Tiez som ich stracal a pocas jazdy to moze byt aj nebezpecne pre ostatnych ucastnikov cest.premavky...Puklice sa dnes uz nekradnu, a ak tak je dost jedno ci tam mas tu pasku alebo ne.
Mam tie pasky take priesvitne, jemne biele, takze nesu skoro vobec vidno.
Mam tie pasky take priesvitne, jemne biele, takze nesu skoro vobec vidno.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Kjube, originál poklice Chevy na Cruze plecháče jsou chyceny pérem na obvodu a pětkrát pomocí šroubovací matice přes matici šroubu náboje kola.... Tak to nevím, jak by se mohla ztratit...
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Jsou fakt i sroubovane jo? Ja to videl na jinych poklicich, ale tam to bylo smecko No jak rika Kjub, kola jsou nejakym zpusobem cudne, proste poklice samy nedrzi, je potreba jim pomoct. Kdyby chtel nekdo 3 poklice, mam je na balkone