světelné čidlo
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: světelné čidlo
Určitě to není alternativa za světla denního svícení - ta nesmí svítit spolu s parkovacími ani koncovými světly. Já nemám LTZ, takže tohle jsem nezaznamenal, ale je to zkrátka asi nastavený tak, že při rozsvícení mlhovek svítí tyto jen s parkovacími (což je přípustný), při setmění se k nim teprve rozsvítí i potkávací. Víc bych v tom nehledal...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
- Reklama
no podle mě smí svítit mlhovky pouze s potkavacimi světly a to jen za snížené viditelnosti. Chápal bych že při normálních světelných podmínkách a automatickém režimu se mlhovky nerozsviti a né že po aktivací mlh.světel zhasnou potkávací a mlh. svítí to smrdí pokutou. Znamená to že pokud pojedu s mlhovkamy a vyjedu z mlhy do normálního počasí tak se mi vypnout potkávačky zatím co mlhovky dál svítí a pokud si to neuvědomím tak si koleduju o flastr!!!!?
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ + 18" bílá
mohl bych poprosit někoho kdo má LTZ zda by mohl vyzkoušet ty mlhovky? Konkrétně zapnout při dením režimu přední mlhovky a písnout jestli svítí i potkávací světla? Děkuju.
Nevím jestli jsem tě dobře pochopil mně to svítí normálně ale mám LT+
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Mám sice Cruze, ale LTZ. Před 14 dny jsem si všiml (po roce provozu!), že při zapnutých mlhovkách, pokud se udělá víc jasno, zhasnou potkávačky a svítí pouze parkovačky a mlhovky.slunce píše:mohl bych poprosit někoho kdo má LTZ zda by mohl vyzkoušet ty mlhovky? Konkrétně zapnout při dením režimu přední mlhovky a písnout jestli svítí i potkávací světla? Děkuju.
poky ul: bohužel nepochopil v případě na fotce je snížena vyditelnost a v tomto případě mě to svítí jako tobě ale v momentě vyjasnění a automatickém přepnutí do denního režimu mi zhasnou potkávačky. Stejně děkuji za snahu.
pekrtek: tak že to vypadá že to je standardní, jen to moc nechápu proč tomu tak je??? I tobě děkuji jsem zase v klidu
pekrtek: tak že to vypadá že to je standardní, jen to moc nechápu proč tomu tak je??? I tobě děkuji jsem zase v klidu
Je to tak, lebo to tak byť môže:
Vodič smie jazdiť aj s parkovacími alebo obrysovými svietidlami, ak má súčasne rozsvietené stretávacie svetlomety alebo diaľkové svetlomety, alebo predné svetlomety do hmly, ak je nimi vozidlo vybavené.
Toľko litera zákona ( aspoň u nás )...
Vodič smie jazdiť aj s parkovacími alebo obrysovými svietidlami, ak má súčasne rozsvietené stretávacie svetlomety alebo diaľkové svetlomety, alebo predné svetlomety do hmly, ak je nimi vozidlo vybavené.
Toľko litera zákona ( aspoň u nás )...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Tak je to tak: