Follow me home, nastaveni diagnostika
Moderátor: Blue Lanos
- Scorpion.11
Re: Follow me home, nastaveni diagnostika
To dřív budu mít fousa až na zem, nežli se sejdou všichni Cruzáci
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Podle me to nebude jen softwarove, uz jen kolecko na ovladani svetel je v LS a LT jine, resp popisy jsou jinak, i denni sviceni bude mit podle me vice uprav nez jen software, jinak by to nebyla placena funkce / funkce vyssich vybav. Ovsem pokud jde o ponechani rozsvicenych svetel po uzamceni auta, tak to asi neposlouzim, ani me nenapadlo, ze auto takovou funkci ma, nikdy jsem si na to ani nevzpomnel, netusim...to jsem odpovedel ale na houno, co?
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Uplne na piucu no:D ne asi mas pravdu hold pozdejsi dodelavky jsou vzdy desny. Az bude novej cruze budu ho muset koupit v plny palbe hold no:D
Marphyho Chevrolet Cruze alias CARBON CRUZE nyní v cela jiném vzhledu
Carthell Prg
Carthell Prg
Pravda, driv bychasi taky koupil nizsi vybavu, ale chteli jsme 1,8, ktera se ze zacatku delala jen LT, takze nebylo na vyber. Nicmene ten cenovy rozdil oproti LS+ nebyl nijak vyrazny, zato vybava je o poznani lepsi, takze urcite se vyplati si priplatit. Ted uz to vis, vsak nove kupujes tak co tri roky, jako vsichni normalni lidi, ne?
Tak ja vas asi prekvapim ale je mi 21 let pouze moc aut za sebou nemam a fhvili mi trvalo nez jsem pochopil ze se opravdu vyplati koupit novejsi auto nez nejake starsi plechace:) ale volba kazde tri roky je awi nejlepsi. Jsem vazne zvedavy kdy prijde nastupce ale mel by nejak pobtech trech letech .ale vzledem k tomu ze jakoby novinka je ted hatchback tak se bojim ze ty tri leta si pockame prave od letosniho roku.no uvidime.
Carthell Prg
Carthell Prg
Jeezis ja myslel ty tri roky ze srandy! Me je jen o trochu vicea do noveho auta jsem sel jednoznacne, planuju jej mit delsi dobu, klidne do rozpadnuti, coz u ojetiny to jsou zhruba ty tri roky, u noveho to ceka mdvakrat az trikrat dele.
Pravda pravda, hatch vyjel teprve ted, modelovy cyklus se bere vetsinou 6 let, po 3 letech prichazi facelift, coz by melo byt ted, nabizelo se to u hatche, takze tato generace tu bude jeste dlouho. Na druhou stranu delat facelift tak krasneho auta, to by byl hrich!
Pravda pravda, hatch vyjel teprve ted, modelovy cyklus se bere vetsinou 6 let, po 3 letech prichazi facelift, coz by melo byt ted, nabizelo se to u hatche, takze tato generace tu bude jeste dlouho. Na druhou stranu delat facelift tak krasneho auta, to by byl hrich!
No hlavne uvidime kolko nam tieto tatose vydrzia, kym do nich zacneme cpat mega love na opravy... Ale zatial drzia krasne. Vsetci teraz pekne zaklopte, povinne!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Hele já ti prodám svůj v plný palbě ale je už 2 roky starýMarphy píše:Uplne na piucu no:D ne asi mas pravdu hold pozdejsi dodelavky jsou vzdy desny. Az bude novej cruze budu ho muset koupit v plny palbe hold no:D
Carthell Prg
Tomask, to bys fakt udělal jo?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Tomask : vymenim za carbon cruze ok??:D
Carthell Prg
Carthell Prg
- Scorpion.11
To by byl hřích tvého tátoše se zbavit a prodat
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
tomask : pristi tyden na hajich u czechcomputeru na tom jejich parkovisti vyhovuje?:-) dam vedet jeste presnej termin
Carthell Prg
Carthell Prg
Ok, doufám že tam bude místo je to dost malý parkoviště.
Jinak super místo, bydlím asi 100 m dál.
Jinak super místo, bydlím asi 100 m dál.
Carthell Prg