Marphy - Carbon Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Marphy - Carbon Cruze
radgostk: myslis tu pruhlednou nebo karbon folii? to, ze tim ochranim lak je asi to nejmensi na cem mi ted zalezi, hlavni duvod je vzhled a originalita:), nebojte chlapi, o vikendu uz fotky budou resili jste treba nejake "cruze " nalepky? clubovy miniaturni potisky, neco takoveho? ale chapu, pokud na svych autech nesnesete nic navic.
Marphyho Chevrolet Cruze alias CARBON CRUZE nyní v cela jiném vzhledu
Carthell Prg
Carthell Prg
- Reklama
tak jsem se rozhodl, že nějaké logo zkusím udělat, photoshop mi není cizí a chci, abychom se nějak sjednotili, co říkáte, něco vytvořím a šoupnu sem, popřípadě potom zařídím zhotovení v podobě náleky a pak se třeba sejdem, nebo na srazu, nebo postou, to je jedno by došlo k předání jste pro, nebo jsem uplně mimo a už nějaké ty nálepky máte a nechcete měnit?
Carthell Prg
Carthell Prg
Já si myslím že můžeš klidne něco navrhnout a dát sem.
Podle reakci se rozhodneš-me co dál
Podle reakci se rozhodneš-me co dál
Carthell Prg
Kedysi som sa pokúsil vyrobiť jednu samolepku (resp. upraviť Tureckú),ale nejak to nedopadlo.......
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 0&start=75
.....tak som si ju aspoň vymenil za fotku môjho Cruza a teraz mi hviezdi v avatare
To biele pozadie je priehľadné tak ako to mám v avatare, takže by logo vyniklo na každej farbe. Text by bolo možné dať podľa spoločnej dohody. Určite by to ale chcelo zohnať rovnaký typ písma CRUZE ako máme na aute aj vo farbe chróm.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 0&start=75
.....tak som si ju aspoň vymenil za fotku môjho Cruza a teraz mi hviezdi v avatare
To biele pozadie je priehľadné tak ako to mám v avatare, takže by logo vyniklo na každej farbe. Text by bolo možné dať podľa spoločnej dohody. Určite by to ale chcelo zohnať rovnaký typ písma CRUZE ako máme na aute aj vo farbe chróm.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
chevrolet cruze by som volil ine pismo
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
No veď to som písal. Už sa na tom pracuje.
Mě se moc nelíbí, modrou bych si na auto nedal. A to písmo souhlasím, dal bych jiný.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Hmmm, tak teda nepracuje.
Carthell Prg
Carthell Prg
Carthell Prg
Carthell Prg
Carthell Prg
Carthell Prg
myslim si, ze at druhy, nebo treti navrh bude autum sluset, navic si kazdy bude moct vybrat barvu textu tak, aby se na auto hodil. o to bych se postaral:-) tak co rikate, udelame revoluci?:D
Carthell Prg
Carthell Prg
som za prvy navrh...akurat by som cosi este zmenil na fonte CLUB asi by som vybral nejaky menej "bold" ...neviem...
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter
neni problem potom doladit k dokonalosti. diky za kazdou pripominku. ted pridam jeste fotku - alternativu zadnich led svetel co zatim na cruzovy mam:-)
Uploaded with ImageShack.us
Carthell Prg
Carthell Prg
a jeste Vas chci seznamit s mym bejvalym autickem, s vymazlencem jednim Renault Megane 2000 1.6 16V ( uprimne Cruze je linejsi ) ale to se neda nic delat. S Cruzem jsem velmi spokojeny.
Carthell Prg
Carthell Prg