Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Poky Ul píše:Ale bílá je bílá![]()
![]()
![]()
Bohužel tato záruka je vždy velmi relativní. Záruka na neprorezivění totiž znamená, že karoserie musí být durch, ne že něco někde orezne. Navíc řada výrobců má další podmínky - myslím že u Mercedesu byla nějaká 30letá záruka podmíněna každoroční návštěvou autorizovaného servisu a odstraněním veškerých dírek po kamíncích apod. - pochopitelně hradí klient.Krtek píše:Nechci bejt za rypáka a brát někomu iluze... ale dokud nebude Daewroolet dávat na kastli záruku alespoň 10 let jako každá normální automobilka tak nebudu věřit že maj nějaký auto pozinkovaný
Bodejt je to barva bezbarva zadarmojmatyas píše:Zdravím nového člena, ať Ti to sviští. Koukám, že bílá tvrdě válcuje ostatnímám ji taky
Pokud máš něco proti bílé, je to Tvůj problém. Já bílou bral nikoli kvůli ceně, ale protože se mi na tomto autě líbila nejvíc. Pokud se podíváš na současný terend u auťáků podobného ražení, bílých jezdí překvapivě hodně. Nemyslím, že je to jen kvůli ceně. A mezi námi, jsou mnohem horší barvy než bílá.Hanzy píše:Bodejt je to barva bezbarva zadarmojmatyas píše:Zdravím nového člena, ať Ti to sviští. Koukám, že bílá tvrdě válcuje ostatnímám ji taky
![]()
![]()
Sfara taky resi karu a taky asi bilou ze je bez priplatku![]()
Fuj vzdycky to byl onuc a meli to poldove a sanitky ted uz u nas i poldove sli do barvy nebo pak ty auta jsou neprodejne mrdky ojete a jeste bezbarve z bile seda
vííítej,mnoho šťastných kilometrů bez nehodlord_maxx píše:Ahoj všichni.
Jak jsem "vyhrožoval", tak se stalo a 10.4.2012 jsme si převzali fungl nové Orlando 1.8 LTZ. Barvu jsme si vybrali černou metalízu, čímž se připojuji k několika místním (v době psaná příspěvku 9 procent).
Ať nám všem slouží!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |