"Chromování"
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No zatim nevim ani tu cenu jedne plechovky, ale tusim, ze u nas tohle ani jezdit nesmi , nekdy si rikam, ze uz jsem snad videl vsechno, ale pak prijde Rado a zase cumim jak somalec na rizekRado píše:Do prdele.....tak to mi nevislo
Tu je to v galerii:
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=707
Akri....tak co ....kolko by ma to stalo?
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak panove ona zarucena barva chromova zase takovy boom neni, alespon je jasny, ze proste barva ktera by byla odolna a drzela v na vsem, byla dale prelakovatelna cirym lakem neni, podotykam zatim
Skoda, mel jsem plany velkolepe, mnoho lidi chtelo chromovat plasty
Skoda, mel jsem plany velkolepe, mnoho lidi chtelo chromovat plasty
AKRI - (byl) Muž z Ria !
sprej
Kupil som si ten vami zatracovany sprej za 400 este pred vyse rokom. Na obale bolo varovanie, ze sa nesmie prelakovavat, vsade pisali, ze to zlezie, ze je nahovno. Nuz cudujte sa ale mne to v afte drzi a nelupe sa. Figel je v tom, ze to treba prelakovat, inak sa to cele obchyta, zosucha donici. Ale akonahle sa to prelakuje, znizi sa sice "chrom efekt" ale zato je to oteruvzdorne. Pouzite to mam okolo fukarov a kluciek. Ma to ale od chromu daleko, skor je to taka strieborna farba s vysokym leskom.
Lacetti HB 2004, 1.8 CDX, imperial blue, seria ( zatial )
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: sprej
Ale kdyz zmizi chrom efekt, tak si to muzu nalakovat normalni metalizou a nepotrebuju chromovej sprejRomeo píše:Kupil som si ten vami zatracovany sprej za 400 este pred vyse rokom. Na obale bolo varovanie, ze sa nesmie prelakovavat, vsade pisali, ze to zlezie, ze je nahovno. Nuz cudujte sa ale mne to v afte drzi a nelupe sa. Figel je v tom, ze to treba prelakovat, inak sa to cele obchyta, zosucha donici. Ale akonahle sa to prelakuje, znizi sa sice "chrom efekt" ale zato je to oteruvzdorne. Pouzite to mam okolo fukarov a kluciek. Ma to ale od chromu daleko, skor je to taka strieborna farba s vysokym leskom.
AKRI - (byl) Muž z Ria !