Pružiny

Moderátor: Blue Lanos

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

ONDRASI!!! TY JSI ME S TEMA PRUZINAMA PREDBEHL :twisted:

JA JE CHTEL TAKY? TAK JSEM NAPSAL MAIL, A ODPOVED PRISLA: PRODANO! grrrrr...... :twisted: :?
Reklama

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

...to jsem byl ja :lol:
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Sorry Bobe, nedá se nic dělat, byl jsem rychlejší :oops: . Nicméně stále si můžeš pořídit třeba Platimexy za nějakých 2700 ( www.2mmotorsport.cz )

No jinak já mám nasazeno. Výměna trvala mi a kamarádovi asi 3 a půl hodiny. Většího problému jsme nezaznamenali. A jak to dopadlo? No boží! Zatím samá pozitiva, uvidíme co poví tlumiče po pár km. Zatím stíhají, jen na rychle za sebou jdoucích nerovnostech se to maličko rozskáče, ale nic hrozného. Ale ty půjezdy zatáček, to je jiné auto! Naklánění je mírné, držabilita značná. Taky brždění a akcelerace se odbývají se znatelně menším nakláněním. Schválně jsem vymetal cestou všemožné ďoury a komfort odpružení je snížen tak jen trochu, žádné velké rány. Takže spokojenost...

fotečky:

Před montáží:
Obrázek

Přední tlumič venku:
Obrázek

Přední jednotka:
Obrázek

...bez pružiny. Povolení horního dorazu pružiny na pístnici byla asi nejtěžší operace dne:
Obrázek

Stará / nová (předek):
Obrázek

Žluté pérko nahozeno:
Obrázek

Vyndat pružinu vzadu bylo velmi snadné:
Obrázek

Nandat novou ještě snadnější:
Obrázek

V takovýchto podmínkách jsme pracovali:
Obrázek

a sníženo!
Obrázek
Obrázek

VS. otcův Matiz II:
Obrázek

Klesli jsem asi o 25mm vpředu (původní pružiny už byly unavené alespoň o těch 5mm):
Obrázek

Srovnání:
Obrázek
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Mas to pekny, ALE :cry:

STYD SE!! UKAZOVAT SPINAVYHO MATIZKA, TO SE DELA? :lol:
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Já se stydím :oops: :oops: :oops: , ale dneska bylo holt deštivo :( a slíbil jsem fotky v sobotu. Tak to je.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
jakub

Příspěvek od jakub »

Ondras píše:Já se stydím :oops: :oops: :oops: , ale dneska bylo holt deštivo :( a slíbil jsem fotky v sobotu. Tak to je.
odpusteno ;) na mym cernym je videt uuuplne vsechno, ted obcas premyslim, jestli se to vubec vyplati mejt ;)

jinak z tech fotek - mno dej pak vedet, jak se s tim da/neda jezdit (zlepseni/zhorseni jizdnich vlastnosti ...), ja jsem pruziny zvazoval uz na starocha, ale zadni kola jsou pri vetsi zatezi 3cm od lemu, tak nevim, kam by mi to pruzilo ;)
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Pro Robertův jemnocit jsem pořídil a zveřejnil pár "čistých" fotek :lol:

Ochutnávka:

Obrázek

Více:

http://matiz.uragan.cz/pruziny.php
|\/| /\ '|' | '/.

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Mas to moooc pekny 8)

Jen tak daaal :lol:
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Mno, už to konečně nevypadá tak vysoké. Moc se mi to líbí, jsem zvědav na Tvé dlouhodobější zkušenosti. H
zabijec

Příspěvek od zabijec »

Moooc pekne, jen ty kola by to chtelo krapet vytahnout ven 8)
Už bez Matesa
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

zabijec píše:Moooc pekne, jen ty kola by to chtelo krapet vytahnout ven 8)
To jo, hlavně zadek, alespoň o cenťák. Podložky však použít nepůjdou. Masa hliníkového kola je trochu tlustší než u plechu a šrouby v bubnech jsou krátké a kvůli tomu je měnit nebudu. Na druhou stranu je OK, že se kolo schová do podběhu při propružení.

Stejně jako loni na podzim mě chytá 14" horečka a vážně přemýšlím o Alessio Monza. Jsou 6" široké, takže ráfek bude na každou stranu trčet o nějakých 12mm, možná víc ven, protože má myslím menší ET než moje ráfky. No uvidíme :). Na burze jsem viděl jeté 14" za 3500 4ks, ale byly odrbané a design taky nic moc, ale cloumalo to se mnou :oops:
|\/| /\ '|' | '/.

zabijec

Příspěvek od zabijec »

14" vypada opravdu mnohem lepe
Už bez Matesa
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“