zaseklý zámek u dveří

Moderátor: Blue Lanos

jakub

Příspěvek od jakub »

Robert píše:Jakub: Tohle mam brat jako urazku??? Nezlob se na me, ale ne kazdej je dokonalej a to, ze jsem si s prominutim "zkurvil" AIRBAG, jeste neznamena, ze bys me tu mel napadat vetou, ze jsem "NABUSENEJ ZKUSENOSTMA S ROZEBIRANIM INTERIERU" a mel neco Viki spravovat ci radit. Psal jsem jen, ze jsem se s tim jeste nesetkal, takze tuto narazku nechapu :?

Priste si to prosim nech pro sebe, neni mi to zrovna prijemny a to, ze jsem tady "NEJMLADSI" a nemam tolik zkusenosti jako vy neznamena, ze se po me budete vozit :evil:
bobe, bobe, jsi slaba natura, to nemela byt urazka (jakkoli si to tak i vzal a ja to kupodivu cekal :lol: ). Nicmene jsi velmi rychle pochopil roli bazanta :lol: a mazaku :lol: . Ne todle mi fakt neda, ... co muzu delat, proste me budes muset brat takovyho, jaky jsem :lol:
Reklama

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

O.K., rozumim, ale obcas ty tvoje narazky fakt nechapu, ale snad si zvyknu....:cry:
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Robert píše:O.K., rozumim, ale obcas ty tvoje narazky fakt nechapu, ale snad si zvyknu....:cry:
Roberte, nenech se Jakubem vykyvat, jak muwimy po našimu :lol: :lol:

Když do tebe (v podstatě vždy v dobrém) ryje, tak si ho představ, jak vysvětluje na STK, že netuší, proč má gumy 185/50R14 a tváří se jako slečna (Jakubův citát :) ). Až se s náma setkáš na srazu, tak poznáš, že ze strany Jakuba to není nějaká nevraživost vůči tobě osobně.

Ale jelikož se mi moc líbí Jakubem nastíněná myšlenka mazáků a bažantů, tak se před srazem zásobíš značkovou autokosmetikou a hezky nám umyješ a naleštíš auta! :evil:
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
viki

Příspěvek od viki »

teda tady se to nak rozjelo...
ja bych se tim taky nenechavala vyvest z miry, musis to brat s humorem 8) bylo jen "popichovani".
nahodou me se to libi, kdyz se nekdo pousti i do takovejch veci, u kterejch si presne neni jistej co a jak, plno veci se tak da naucit- ne nadarmo se rika chybama se clovek uci.
i kdyz zalezi, jak nakladna je pak oprava veci zpusobena temito chybami :lol:
ja sem takovej "zaprdlik" ze jak se mi neco nezda nebo nejde, radeji to necham bejt :roll: ale pak to bud nemam, neco otravuju jiny a nebo platim v servisech
jakub

Příspěvek od jakub »

Ondras píše:tváří se jako slečna (Jakubův citát :) )
Mno, ale ja jsem na auta fakt slecna, to je duvod, proc za to musim platit ;) me zas lidi plati za neco jinyho (proc to nejsou sexualni sluzby, boze proc? ...)
Ondras píše:Ale jelikož se mi moc líbí Jakubem nastíněná myšlenka mazáků a bažantů, tak se před srazem zásobíš značkovou autokosmetikou a hezky nám umyješ a naleštíš auta! :evil:
todle nam bob nerozdejcha :D
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Roberte, nemusíš si hned všechno tak brát, jakub to náhodou řekl trefně a nepřišlo mi to jako urážka...

Btw co budeš dělat až se do Matize začnou dávat okenní airbagy? Pak se od dveří drž co nejdál :shock:

Jo a jestli máš ABS, tak radím neměnit brzdové destičky svépomocí :o :

Je to jen sranda, tak ne, abys tu nadával :evil:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“