bobe, bobe, jsi slaba natura, to nemela byt urazka (jakkoli si to tak i vzal a ja to kupodivu cekal ). Nicmene jsi velmi rychle pochopil roli bazanta a mazaku . Ne todle mi fakt neda, ... co muzu delat, proste me budes muset brat takovyho, jaky jsemRobert píše:Jakub: Tohle mam brat jako urazku??? Nezlob se na me, ale ne kazdej je dokonalej a to, ze jsem si s prominutim "zkurvil" AIRBAG, jeste neznamena, ze bys me tu mel napadat vetou, ze jsem "NABUSENEJ ZKUSENOSTMA S ROZEBIRANIM INTERIERU" a mel neco Viki spravovat ci radit. Psal jsem jen, ze jsem se s tim jeste nesetkal, takze tuto narazku nechapu
Priste si to prosim nech pro sebe, neni mi to zrovna prijemny a to, ze jsem tady "NEJMLADSI" a nemam tolik zkusenosti jako vy neznamena, ze se po me budete vozit
zaseklý zámek u dveří
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Roberte, nenech se Jakubem vykyvat, jak muwimy po našimuRobert píše:O.K., rozumim, ale obcas ty tvoje narazky fakt nechapu, ale snad si zvyknu....
Když do tebe (v podstatě vždy v dobrém) ryje, tak si ho představ, jak vysvětluje na STK, že netuší, proč má gumy 185/50R14 a tváří se jako slečna (Jakubův citát ). Až se s náma setkáš na srazu, tak poznáš, že ze strany Jakuba to není nějaká nevraživost vůči tobě osobně.
Ale jelikož se mi moc líbí Jakubem nastíněná myšlenka mazáků a bažantů, tak se před srazem zásobíš značkovou autokosmetikou a hezky nám umyješ a naleštíš auta!
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
teda tady se to nak rozjelo...
ja bych se tim taky nenechavala vyvest z miry, musis to brat s humorem bylo jen "popichovani".
nahodou me se to libi, kdyz se nekdo pousti i do takovejch veci, u kterejch si presne neni jistej co a jak, plno veci se tak da naucit- ne nadarmo se rika chybama se clovek uci.
i kdyz zalezi, jak nakladna je pak oprava veci zpusobena temito chybami
ja sem takovej "zaprdlik" ze jak se mi neco nezda nebo nejde, radeji to necham bejt ale pak to bud nemam, neco otravuju jiny a nebo platim v servisech
ja bych se tim taky nenechavala vyvest z miry, musis to brat s humorem bylo jen "popichovani".
nahodou me se to libi, kdyz se nekdo pousti i do takovejch veci, u kterejch si presne neni jistej co a jak, plno veci se tak da naucit- ne nadarmo se rika chybama se clovek uci.
i kdyz zalezi, jak nakladna je pak oprava veci zpusobena temito chybami
ja sem takovej "zaprdlik" ze jak se mi neco nezda nebo nejde, radeji to necham bejt ale pak to bud nemam, neco otravuju jiny a nebo platim v servisech
Mno, ale ja jsem na auta fakt slecna, to je duvod, proc za to musim platit me zas lidi plati za neco jinyho (proc to nejsou sexualni sluzby, boze proc? ...)Ondras píše:tváří se jako slečna (Jakubův citát )
todle nam bob nerozdejchaOndras píše:Ale jelikož se mi moc líbí Jakubem nastíněná myšlenka mazáků a bažantů, tak se před srazem zásobíš značkovou autokosmetikou a hezky nám umyješ a naleštíš auta!
Roberte, nemusíš si hned všechno tak brát, jakub to náhodou řekl trefně a nepřišlo mi to jako urážka...
Btw co budeš dělat až se do Matize začnou dávat okenní airbagy? Pak se od dveří drž co nejdál
Jo a jestli máš ABS, tak radím neměnit brzdové destičky svépomocí :
Je to jen sranda, tak ne, abys tu nadával
Btw co budeš dělat až se do Matize začnou dávat okenní airbagy? Pak se od dveří drž co nejdál
Jo a jestli máš ABS, tak radím neměnit brzdové destičky svépomocí :
Je to jen sranda, tak ne, abys tu nadával