Ahojky Tepatpe, my určitě nejsme prodejci.. my máme Sparkyse, obsah 1.0, LS, hnědá metla.. Jsme s ním velice spokojeni, ano, do kopce to chce podřadit, ale jinak spotřeba je úžasná, je nejen hbitý ve městě, ale i po dálnici si to "fičí"..

za chvíli půjdeme na garanční prohlídku (najeto přes 12.tis.km) ke Staigerovi v Pardubicích, tak jsme zvědaví na servis.. Jinak nemáme zkušenosti s prodejcem v Teplicích, ale v Praze (SRBA servis) a tam jsme byli naprosto spokojení (ochota, vstřícnost, max.péče- byla jsem už otravná

)..takže tak..
tepatp píše:Díky. Nechtěl jsem říci, že bych nevěřil majitelům aut, ale přeci jen, ma.bre - tady v diskuzi, zobrazím-li si všechny Tvé příspěvky, máš vazbu na Autotop. Nebo se pletu? V kontaktech mi to skoro z toho vyplývá. Opravdu jsem si pročítal tady všechny příspěvky pečlivě. Nikdy jsem neměl "ševrolet", ale z ostatních fór znám, že zaměstnanci prodejních sítí mají tendence mít trochu jednostranný pohled na věc. To je vše, co jsem měl namysli. Máte někdo zkušenosti s prodejcem u nás v Teplicích?