Problém s ABS
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Re: Problém s ABS
Spojka a brzdy su jeden okruh zrovna dnes som to cital mam manual pre servisakov tusim ze som ho odtialto stiahol cize ta stara 3.4 rocna kvapalina moze robit tento problem
- Reklama
tak pridam nejake fotky aby bylo jasne co zpusobuje zmineny problem na aute majitele ktery toto tema zalozil
tady je videt praskly krouzek a vuli na zubu ktera vznikne a zpusobi nerovnomernost otacek kol a obcasny nevynuceny zasah abs a tady je videt jak to vypada po ocisteni a obrouseni koroze z kloubu a krouzku.v tomto stavu se krouzek ke kloubu privari ze stran tak aby svary neovlivnily zoubky krouzku.uz sem nemel cas to udelat. po takoveto oprave je zase po problemu nez praskne na druhe strane nebo se koroze rozsiri a utrhne ten krouzek cely a pak uz se musi vymenit kloub.
tady je videt praskly krouzek a vuli na zubu ktera vznikne a zpusobi nerovnomernost otacek kol a obcasny nevynuceny zasah abs a tady je videt jak to vypada po ocisteni a obrouseni koroze z kloubu a krouzku.v tomto stavu se krouzek ke kloubu privari ze stran tak aby svary neovlivnily zoubky krouzku.uz sem nemel cas to udelat. po takoveto oprave je zase po problemu nez praskne na druhe strane nebo se koroze rozsiri a utrhne ten krouzek cely a pak uz se musi vymenit kloub.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Že by mi to bylo nějak povědomý ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
nevim proc by melo?
jeste pridam fotky az to privarim ale nejak nevim kdy asi az v nedeli.
jeste pridam fotky az to privarim ale nejak nevim kdy asi az v nedeli.
Simson s 51
Simson s 51
- Jura
Pěkný fotky, tak jsem zvědavej, kdy to čeká mě.
Jen k tomu chci dodat, že při PRVNÍM rozjezdu po nastartování mi taky "zachrastí" či zahučí nejspíš při "testovacím protočení" čerpadlo ABS taky, i když by podle Palikxe nemělo. Dělá to ale již od novoty, tedy se to chová stejně jako starší nubiry a leganzy. Těžko se nějak významně Lacetti liší od Nubiry III, tam se přece jen rebrandovalo při přechodu na zn. Chevrolet, alespoň co se sedana týče, asi jediný malý změny se udály na parametrech motorů kvůli Euro IV (MY 2005).
Jen k tomu chci dodat, že při PRVNÍM rozjezdu po nastartování mi taky "zachrastí" či zahučí nejspíš při "testovacím protočení" čerpadlo ABS taky, i když by podle Palikxe nemělo. Dělá to ale již od novoty, tedy se to chová stejně jako starší nubiry a leganzy. Těžko se nějak významně Lacetti liší od Nubiry III, tam se přece jen rebrandovalo při přechodu na zn. Chevrolet, alespoň co se sedana týče, asi jediný malý změny se udály na parametrech motorů kvůli Euro IV (MY 2005).
no nevim ja si nejak neuvedomuju ze by lacetti po rozjezdu nejak dalo vedet o abs.az to dam dohromady tak to vyzkousim ale je to mozne ze v nem poprve cvakne.
Simson s 51
Simson s 51
- Jura
No fakt, ale ani ne tak cvakne, ale jakoby zabzučí, trvá to tak asi půl sekundy. Tak uvidíme, zajímá mě, jestli je to normální, nebo mám nějakej jinej "originál".
Dej prosím vědět, jak test dopadne.
Dej prosím vědět, jak test dopadne.