Pre majiteľov aveo - sedan.!!!
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Pre majiteľov aveo - sedan.!!!
Ja mam origo zasterky, a po 13 000 km to tam nemam otukane, nechapem
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu
- Reklama
Obrázek je použit od Skorpion.11smolko píše:Ja mam origo zasterky, a po 13 000 km to tam nemam otukane, nechapem
Pokud to tam nemáš óóóóó ty se máš
- Přílohy
-
- IMG_5752.JPG (98 KiB) Zobrazeno 6011 x
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
jojo souhlasím a údaje ti hned posílám
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
saamm píše:Obrázek je použit od Skorpion.11smolko píše:Ja mam origo zasterky, a po 13 000 km to tam nemam otukane, nechapem
Pokud to tam nemáš óóóóó ty se máš
jen dodám že scorpion 11 má najeto 4000km ,jak by to asi bylo při 25 000km???asi až na plech
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ja to samozrejme podporim, protoze jsem mel najeto 1300km a uz to bylo viditelne a instaloval jsem tam tu folii, jak na zadni dvere, tak na zadni lem i prah. Zasterky jsem mel od koupe vozu.
Ono zrejme zalezi, kdo a kde jezdi, prazaci /to je jeden z z mnoha prikladu/ to jasne mit otukane nebudou, zima tam prakticky neni a je to hlavne z posypoveho sterku, nebo jak se u nas zaplatuji cesty, tekuty asfalt a zasypano jemnym sterkem
Ono zrejme zalezi, kdo a kde jezdi, prazaci /to je jeden z z mnoha prikladu/ to jasne mit otukane nebudou, zima tam prakticky neni a je to hlavne z posypoveho sterku, nebo jak se u nas zaplatuji cesty, tekuty asfalt a zasypano jemnym sterkem
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
No to je jasný,ale pozor u reklamace nasadit origo kola s ET 45 jinak se vymluví na to že ET je menší a tím pádem jsou kola vystrčený a je to vaše chyba.Pokud vím scorpion 11 to reklamoval a reklamace nebyla uznána a to jsem to auo viděl na vlastní oči a bylo to fakt hodně na rok sterý auto ,vlastně ani ne rok
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
Přidávám se taky, přestože tam mám jen pár malinkých oděrků. Přikládám to k tomu, že jsem namontoval přední zástěrky UNIVERSAL (střední velikosti) a originály jsem si schoval na "památku", navíc dodávám, že pravidelně každý měsíc používám a aplikuju na uvedená místa teflonovou leštěnku, která mi ten lak, podle mého názoru, trochu ochraňuje. Mám najeto 16 000 km. Jinak zatím spokojenost.
Bylo: Škoda 120 LS, Renault 19, Octavie 1,6 LIFTBACK
Nyní: Aveo 1,2 KLAS, 62 kW, červená
Nyní: Aveo 1,2 KLAS, 62 kW, červená
Pěkný den
Teda vážení teď jsem procházel některá témata a i když mám Kalose tak mě to zaujalo.přál bych vám aby jste uspěli ale nevím nevím Já jsem si vzpoměl co se stalo mě.Stál jsem na krajnici,levá strana na asfaltu a pravá takový trochu blátíčko.Když jsem potřeboval vyjet a zařadit se tak jsem trochu víc přidal a pravý kolo zahrabalo.Celou cestu jsem jel domů po asfaltu a doma koukám jak trubka já měl bláto i na střeše a i nade mnou to je levá strana To jen tak.Ono totiž pujde hlavně o to kdo má jaký právníky
No nic přeji úspěch a hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Teda vážení teď jsem procházel některá témata a i když mám Kalose tak mě to zaujalo.přál bych vám aby jste uspěli ale nevím nevím Já jsem si vzpoměl co se stalo mě.Stál jsem na krajnici,levá strana na asfaltu a pravá takový trochu blátíčko.Když jsem potřeboval vyjet a zařadit se tak jsem trochu víc přidal a pravý kolo zahrabalo.Celou cestu jsem jel domů po asfaltu a doma koukám jak trubka já měl bláto i na střeše a i nade mnou to je levá strana To jen tak.Ono totiž pujde hlavně o to kdo má jaký právníky
No nic přeji úspěch a hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Také souhlasím, zrovna dnes jsem měnil origo zástěrky, dával jsem eleganty, a doufám, že to bude stačit, ještě plánuji aspon kousek folie na prah u zadních dveří.
Jinak auta cca 6 měsíců najeto 5000 km, a pár tukanců od kamínků mám, už jsi půjdu pro opravnou tužku...
Jinak auta cca 6 měsíců najeto 5000 km, a pár tukanců od kamínků mám, už jsi půjdu pro opravnou tužku...
Zatial to moc obité nemám ale plne sa pripájam
AVEO 1,4 sedan/červený/2008
To záleží na tom, kde jezdíš.koso0 píše:Zatial to moc obité nemám ale plne sa pripájam
Kde se častěji sype štěrk, nebo stačí, aby si narazil na cestu, kde zrovna spravují jejich oblíbeným způsobem tekutý asfalt a posypat štěrkem, a neštěstí je na světě.
Už jste dostali nějakou odpověd na stížnost?
Aj ja sa pripajam mam to uz pekne otukane ked nieco robia tak nech to robia poriadne mam 36000 km a uz na tom mieste ani poriadne nevidno aka tam je farba
ked tu dám ja fotku tých "ťukancov" tak až potom to bude sranda
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
Kde se dá prosím ta ochranná fólie koupit?To co je na té fotce,to tam mám taky.Díky za radu.
Aveo sedan 1,2 62 kW,barva červená "Blesk"