Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
jasně myslíš valvolin, tím se konzervují lodělezgy píše:na vodne sklo posobi velmi zle kyselina resp kvapalina zo silnym obsahom vselijakej chemie resp nieco na styl mocovky alebo kysleho dazda
toto vie ucinok vodneho skla velmi rychlo porusit
overene vela krat
cize preto to vodne sklo este treba "upevnit" ako kolega hore pise
ja na vyfuky pouzivam cca 20rokov stary nater, neviem co to je, ale otec to davno davno dotiahol kdesi z nemecka.
vtedy sa to u nas zohnat nedalo
je to hnedej farby, taha sa to ako med a ked aj vekom odpadne, natrete zelezo je takmer neposkodene
dnes je uz halda pripravkov ale ten moj by som nemenil
akurat neviem ako sa to vola)
No víš nevím jestli je to zrovna tohle, ale možná ano.
Nebo vyrobit výfuk nerezový.Lucaso1 píše:Tak ak mám chápať dobre ak vymením výfukové potrubie aj výfuk za iné čo tam pasuje záruka mi nepadne ani nik nemôže nič povedať pretože sa to do záruky nevzťahuje a ked ide o kvalitu potrubia výfuku aj v mercedesoch a iných autách šetria práve tam aby získali lepšiu cenu auta
jediný spôsob ako vyrobiť bezúdržbové potruje je duralinium no ale to by potom bolo zdvihnutie ceny aj ked výfuk vraj nerez a kvitne jak divý !!
mimochodom ak ten výfuk iba vyleštím a natriem tým sklom nebude to to isté ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |