Stratení synovia a dcéry tohto fóra :((
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Stratení synovia a dcéry tohto fóra :((
...jasně dedo - miki byl elektrikář a to dobrý, třeba tam " nahoře " montuje wi-fi svatýmu Petrovi a dívá se jak se my dole dohadujeme o nesmrtelnosti brouka....,
...nicméně napadá mi kacířská myšlenka rozšířit " fórum " o další značky a to nejenom z koreje, nakonec Hunday je z Moravy, KIA ze Slovenska, dáme tím příležitost například odcházejícím členům právě jenom pro typ auta, změnili by jsme se a rožšířili svůj rozhled a možnost srovnávání, myslím si, že v dnešní celosvětové globalizaci lpět jenom výhradně na našich značkách je svým způsobem omezující...
co vy na to?
...nicméně napadá mi kacířská myšlenka rozšířit " fórum " o další značky a to nejenom z koreje, nakonec Hunday je z Moravy, KIA ze Slovenska, dáme tím příležitost například odcházejícím členům právě jenom pro typ auta, změnili by jsme se a rožšířili svůj rozhled a možnost srovnávání, myslím si, že v dnešní celosvětové globalizaci lpět jenom výhradně na našich značkách je svým způsobem omezující...
co vy na to?
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Reklama
Je to sice OT, ale rozšiřovat toto fórum o další značky mi připadá zcestné. Každá značka ať má svoje, sem se může podívat každý a do pokecu přidat nějaký ten poznatek. Ale už tak je tady blábolů až dost. A do toho ještě KIA, Hyundai, Škoda, Fiat, Toyota, Citroen .......... Porsche, Ferrari
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
--------------------Ivoš píše:Ivetka z Rožnova se taky dlouho neozvala
Zdravim Vás oba " Ivet z Rožnova je na světě občas pošle mejla proto to vím čau " Vazoun "
Tak to je docela šok...je to velmi smutné... dedo.mikiho a jeho příspěvky nikdy nezapomenu...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Mě také občasVazoun píše:--------------------Ivoš píše:Ivetka z Rožnova se taky dlouho neozvala
Zdravim Vás oba " Ivet z Rožnova je na světě občas pošle mejla proto to vím čau " Vazoun "
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Kluci moji zlatí,já sleduji forum ale nestíhám se moc zapojovat. Mám hodně práce i o víkendech která mě ale naštěstí baví.Myslím na všechna daewátka které znám a moc ráda bych vás zase viděla.Pokud mi vyjde nějaký srázek nebo větší setkání tak určitě přijedu.Mějte se krásně,pa,pa.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-------------------Iveta píše:Kluci moji zlatí,já sleduji forum ale nestíhám se moc zapojovat. Mám hodně práce i o víkendech která mě ale naštěstí baví.Myslím na všechna daewátka které znám a moc ráda bych vás zase viděla.Pokud mi vyjde nějaký srázek nebo větší setkání tak určitě přijedu.Mějte se krásně,pa,pa.
Zdravíme Tě všeci " Ivet " a moc se nepřepínej práce není zajíc a zdraví máš jen jedno ahojky " Vazoun "
Vazounku,moooc děkuji.Právě jsem se vrátila z noční směny a čeká na mě krásné překvapení. To víš dcera se chystá na vysokou školu a syn má taky svoje potřeby a vzhledem k tomu že jsem na to sama tak se musím otáčet.Ale nestěžuji si,práce mě opravdu baví.Ještě jednou díky i za hezké a povzbudivé mejlíky co mi posíláš.
Tak se teda hlásím!!!!!!!!!!!!!
Přišel mi e-mail o srazu, tak si říkám, že sem jen na chvilku skočím a už jsem tady půl hodiny!!!!!!!!!!!!
A tak to bylo vždycky, starosti a práce nějak přerostli a nebylo už tolik času.
Je pravda, že když si na to vzpomenu, tak to bylo super odreagování, takže se asi skočím podívat do Ježíška a uvidíme, třeba se zase čas nějak najde
Přišel mi e-mail o srazu, tak si říkám, že sem jen na chvilku skočím a už jsem tady půl hodiny!!!!!!!!!!!!
Je pravda, že když si na to vzpomenu, tak to bylo super odreagování, takže se asi skočím podívat do Ježíška a uvidíme, třeba se zase čas nějak najde
Daewoo Lanos sedan SX 1.6,16V,r.v.1998,LPG
Opel Zafira 2.O TDi,přestavba na OPC,r.v.2001
Opel Zafira 2.O TDi,přestavba na OPC,r.v.2001
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
----------------------Jana_ píše:Tak se teda hlásím!!!!!!!!!!!!!
Tak budiž pozdravena začínajíci kolegyně " Jano " a vítáme na foru. Ten ušetřený čas na brouzdání po příspěvcích na foru,se ti může hodit a to nejen pro údržbu " Lanosíka " kterého v rodině vlastníte - čau " Vazoun "
-
- Kontaktovat uživatele:
Alvine tady jsem . A doufám, že nějakou chvíli budu, než se miloshovi při nějakém upgrade fóra zase povede zlikvidovat můj účet .alvin píše:Tak ma napadá,že niektorí pravidelní návštevnici fóra členovia klubu sa dlhšie tu už nezjavili,čo je na škodu veci. takz voleja ma napadajú MiSedl,Faczko76,či Docent a ďalší ..
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No co no, tak bude Docent III
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
-
- Kontaktovat uživatele:
Když já znám římské číslice jenom do V. .
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Docent II. píše:Když já znám římské číslice jenom do V. .
Tak si pak někomu napiš jak se píše 6 a výš... myslím že ti zde rádi poradí
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27