Imobilizér.
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Bezdrátové zapojení Asi bluetoothRobert píše:Jak to? Copak tam ma zajimaveho??
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Imobilizér.
Už jsem na to přišel. Nefunguje imobilizér s by-pass modulem. Stane se něco když budu pomocí relátka přepínat originální cívku imobilizéru s cívkou by-passu ? Hodnota impedance atd.
Lacetti S.W. 2.0 16V TCDi, mint green, r. v. 2008, Magicar M100AS, Panasonic CQ-VX100N.
Záruka.
S tím By-passem jsem to vyřešil, ale dík. Záruku už určitě nemám. Po montáži centrálního zamykání, alarmu Magicar 9000A s dálkovým startem a elektrického otevírání pátých dvéří si nic jiného nezasloužím. I když na to mám živnosťák, autorizovaný nejsem. Ale na svým si to člověk udělá pečlivěji.
Lacetti S.W. 2.0 16V TCDi, mint green, r. v. 2008, Magicar M100AS, Panasonic CQ-VX100N.
To je taky pravda, ale precejenom ta zaruka se sikne, ne? To otvirani patych dveri by se mi taky siklo...kolik stoji ten elektromagnet + ty vecicky k dalk. ovladani?
Chystam se ted dat Matizka do elektriky.
BTW: Chtel jsem nechat zavarit kliky a dat tam elektromagnety, ale policajti a na STK jsou na to vylozene vysinuti
Chystam se ted dat Matizka do elektriky.
BTW: Chtel jsem nechat zavarit kliky a dat tam elektromagnety, ale policajti a na STK jsou na to vylozene vysinuti