Ne nadarmo se hovoří o pravidle 3x4:
4 zimní gumy
4 měsíce v roce
4 mm vzorku
Moderátor: Blue Lanos
U nas na Jesenicku platí asi něco jiného: 4-5-6Ondras píše:Takže ty moje gumy jsou Debica Frigo Dir. Cenu loni jsem už nezjistil. Letos stojí 911Kč/ks. Jak psali ostatní - i nejlevnější zimní guma (ne protektor) je nesrovnatelně lepší než nejlepší letní. Nic jako univerzální guma neexistuje! Je to marketingový trik. Taková prostě nejde vyrobit. Peníze utracené za zimní gumy se logicky projeví na menším opotřebení gum letních. Zimní gumy vydrží obvykle 3 až 4 zimy.
Ne nadarmo se hovoří o pravidle 3x4:
4 zimní gumy
4 měsíce v roce
4 mm vzorku
Robert píše:Tak panove, asi si budete myslet, ze jsem SEBEVRAH, ale ja mam Matizka z roku 2000 a mam tam puvodni pneu KUMHO, tudiz jsou skoro 5 let stary a jezdim na nich JARO, LETO, PODZIM, ZIMA....
Ale asi je budu muset vymenit....zacina to delat i na desti neplechu
Jazdil si na pretektoroch napr. z Metra,Tesca atd...????Ondras píše:... Jak psali ostatní - i nejlevnější zimní guma (ne protektor) je nesrovnatelně lepší než nejlepší letní.
nee. a jsem tomu rádBlue Lanos píše:Jazdil si na pretektoroch napr. z Metra,Tesca atd...????Ondras píše:... i nejlevnější zimní guma (ne protektor)...
Tohle když budu chít koupit, tak mi asi nebude stačit průměrný plat.martin píše:ja uz taky promejsim co koupit na zimu zatim asi vyhrava
ARC Anzio Speed
a Kumho KW 17
ahaOndras píše:nee. a jsem tomu rádBlue Lanos píše:Jazdil si na pretektoroch napr. z Metra,Tesca atd...????Ondras píše:... i nejlevnější zimní guma (ne protektor)...
čupr cena za ty ARCy. Na druhé auto v domácnosti (Hodna Civic) kupujem taky na zimu hliníkáče - jeté Borbety 14" za 4500. Vyjde to levněji než plech. Ty Kumha KW17 jsou docela žhavý kandidát na obutí Hondy. Btw. jak jsi spokojen s Kumho Ecsta Supra? Uvažuju o nich, pokud půjdu do 14" na Matize.martin píše:ja uz taky promejsim co koupit na zimu zatim asi vyhrava
ARC Anzio Speed
a Kumho KW 17
+- 16000 Kc takze by melTohle když budu chít koupit, tak mi asi nebude stačit průměrný plat.
O ceně to je. Na Matize je docela atypický rozměr gum, takže cena protektorů je skoro stejná jako u nejlevnějších nových gum - asi 800 vs. 900 Kč. Pak je rozhodnutí zcela jasné.Blue Lanos píše:...Je to vsetko cene....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |