Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Pěkný den.Petr S. píše:Myslíš? Mě čekají prahy,protože se v nich záhadně drží voda a už jsou ko,ale jen zespodu.
Starline nebrat!!! Tak maximálně vyměnit a prodat auto,ale jestli chceš,aby ti sloužilo,tak se této značce obloukem vyhni!Laclosak píše:To Serpico:To doufám......jiank dík za info.....já jen,že jsem chtěl auto trošku popohnat....zdá se mi lenivé tak jsem sázel na ten KAT nu co už......počkám až to upadne a dám rezonátor.......Holt už jsou to starý auta a kde co dosluhuje tak není moc rozumné do toho cpát prachy horem dolem......jen akutní věci.....
takové OT jak jsem vlezl pod auto tak jsem si všiml protržené manžety na levem vnějším kyneťáku řekl bych že je to tam čerstvě....tak jsem si zase včera hrál s poloosou ,už mě to fakt přestává byvit....manžeta byla nová cca před rokem jsem jí měnil ještě s kyneťákem a najeto tak 5tis....značka "STARLINE" mluví za vše.....ještě ,že jsem si nechal starou manžetu ta je jak nová...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |