Výfuk

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: Výfuk

Příspěvek od -peha- »

No jo Frantíku lenže u teba si vetšina pozerá tvoje svetla :lol: a pak skončí pri clubovej nálepke (mimochodom ten výfuk jej sedí perfektne no vlastne celá tvoja úprava je velmi povedená -i ) takže ju udržuj v tej skvelej kondícii :D
Reklama

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

díky. no jo co je to platné když to auto je už schnilé na tabák. potřebuju vyměnit oby lemy, všechny dveře a levý přední blatník. když jsem to počítal tak za to bych měl 2 nexie :D
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
mikikoti

Příspěvek od mikikoti »

Kazdy kto si kupuje staršie auto musí s tím počítať. Nexie sú na tom este dobré oproti iným rovnako starým autám. No ja moju Nesinku si chcem nechať ako oldtimer. Hoci viem že to ľahké nebude a že na tom dosť prerobim.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
Laclosak

Příspěvek od Laclosak »

To mikikoti :s tím bych tak úplně nesouhlasil.No podle mě jsou nexie docela pěkny "zhnilotiny".Např já už mám vyvařené zadní podběhy,dveře a stále je co vařit,ale to už nechávám osudu pokud tam neteče a není to nijak nebezpečné tak už na to kašlu.Takže např ve srovnání třeba s Felicií (beru když nemá pozink) tak je na tom nexie hůř.Ovšem jestli má někdo vyhřívanou garáž na zimu a autu dopřává servis v podobě ošetřování podvozku a všeho kolem + omývání od soli atp.....tak nebude seuhlasit,ale prostě Korejci s tím moc nepočítali.Jinak střední díl výfuku už mám také vyměněný :o)
Daewoo Nexia 1.5 8v....55kw...r.v 95....5dv....Hatchback
Je to mazel :D
Červené podsvícení,RECARO sedačky,Sportovní filtr,Bíločerný lak
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..napriklad taka nexia ...vyrobena do 6/96...
http://195.28.90.58/dohc/.hrdza
..po cca 10tich rokoch....
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Laclosak

Příspěvek od Laclosak »

Nj ta je shnilá pekně jen co je pravda... :D
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

sak sme sa tu o tom dost casto bavili..
tie co boli vyrabane po 6/96 ...uz mali "zinkovanu" kasnu..
teda morenu...tie tak "bleskurychle" nehrdzaveli...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Myslíš? Mě čekají prahy,protože se v nich záhadně drží voda a už jsou ko,ale jen zespodu.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...jo jasně JRD Mclaren má pravdu, s tím pozinkem ale vařili jsme podběh + příčku stěnu mezi motorem a kabinou a Milan prskal kur.. to je pozink a ta nesie byla GLX z roku 1995 16V...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Topol

Příspěvek od Topol »

Petr S. píše:Myslíš? Mě čekají prahy,protože se v nich záhadně drží voda a už jsou ko,ale jen zespodu.
Pěkný den. :D
Ještě dřív jsem znal maníka,který nejdřív prahy vystříkal rezistinem a potom vypěnil :?
Už jsem ho leta neviděl tak nevím jak dopad. Ono potom případná oprava,když na to šahne autogenem :shock:
No hlavně ať nám jezdí a nezlobí -i
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Topol souhlas jakmile sáhneš na auto autogenem, dnes céočkem ten je lepší, mění se struktura kovu v místě sváru a náchylnost k následné korozi je pochopitelně větší...já jsem měl kamarády klempíře a ty nejdřív jezdili " hniličky ", které koupili levně dokud to šlo aby je po vyvaření a vypalovacím laku do půl roku pak prodali, samozřejmě byla jiná doba s neuspokojenou poptávkou po zahraničních západních vozech...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Laclosak

Příspěvek od Laclosak »

Tak jsem se rozhodl ,že vykuchám KAT zdá se mi ,že je přicpaný .....sice na emisích jsem měl velice dobré hodnoty :!: Ale nemůže to být tím ,že je už částečně přicpaný :?: Je tam nejspíš od výroby,tudiž má najeto kolem 200tis km....navíc jsem jednou chvilku jezdil na 3 válce takže to ho také mohlo docela zasáhnout.... :mrgreen:

Jenže když jsem vlezl pod auto našel jsem tohle: :arrow:
02072010127.jpg
02072010127.jpg (99.11 KiB) Zobrazeno 3132 x
02072010126.jpg
02072010126.jpg (99.95 KiB) Zobrazeno 3132 x
02072010125.jpg
02072010125.jpg (99.48 KiB) Zobrazeno 3132 x
Tudiž jsem rozdělání vzdal protože byla příruba mezi katem a svody tak prorezlá ,že tam už ani nejsou hlavičky matek a šroubů....ba dokonce boční stěna je tak ztenčená ,že půlka tech šroubů leze ven.....nejspíš to upadne samo ...nebo taky ne, páč to do sebe bude už asi pěkně prorezlé......
Dalo by se to ještě uříznout před katem :arrow: příruba co vede to středního dílu je ok ta by se dala povolit....jenže nemám COčko a elektrikou se obávám,že to nesvařím.....takže auti asi nepomůžu..... :( :(
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...jo jasně laclosak na to bych nesahal to se rozpadne ale ucpanej ho nejspíš nemáš to by to nejelo a emise mluví o tom, že je OK, teď jsem se dočetl, že BOSAL dělá výfuky z oboustraně pohliníkovaného plechu no to by podstatně prodlužovalo jeho životnost, budu dále informovat, musím to řešit mám před STK a mám abartha, tedy děravý poslední díl tzv. laděný a už ho nechci...

serpico
Laclosak

Příspěvek od Laclosak »

To Serpico:To doufám......jiank dík za info.....já jen,že jsem chtěl auto trošku popohnat....zdá se mi lenivé tak jsem sázel na ten KAT nu co už......počkám až to upadne a dám rezonátor.......Holt už jsou to starý auta a kde co dosluhuje tak není moc rozumné do toho cpát prachy horem dolem......jen akutní věci.....

takové OT jak jsem vlezl pod auto tak jsem si všiml protržené manžety na levem vnějším kyneťáku řekl bych že je to tam čerstvě....tak jsem si zase včera hrál s poloosou ,už mě to fakt přestává byvit....manžeta byla nová cca před rokem jsem jí měnil ještě s kyneťákem a najeto tak 5tis....značka "STARLINE" mluví za vše.....ještě ,že jsem si nechal starou manžetu ta je jak nová...
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Laclosak píše:To Serpico:To doufám......jiank dík za info.....já jen,že jsem chtěl auto trošku popohnat....zdá se mi lenivé tak jsem sázel na ten KAT nu co už......počkám až to upadne a dám rezonátor.......Holt už jsou to starý auta a kde co dosluhuje tak není moc rozumné do toho cpát prachy horem dolem......jen akutní věci.....

takové OT jak jsem vlezl pod auto tak jsem si všiml protržené manžety na levem vnějším kyneťáku řekl bych že je to tam čerstvě....tak jsem si zase včera hrál s poloosou ,už mě to fakt přestává byvit....manžeta byla nová cca před rokem jsem jí měnil ještě s kyneťákem a najeto tak 5tis....značka "STARLINE" mluví za vše.....ještě ,že jsem si nechal starou manžetu ta je jak nová...
Starline nebrat!!! Tak maximálně vyměnit a prodat auto,ale jestli chceš,aby ti sloužilo,tak se této značce obloukem vyhni!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“