Aveo vs.Cruze
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Aveo vs.Cruze
No nebiť šrotovného tak dnes aveo určite nemám a nebobol by som ani na tomto skvelom FÓRE. Stále by som sa vrtal v žiguliaku a ždímal ho ako sa len dá.
Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza
Čierna metalíza
- Reklama
Nebyt srotovneho tak zaplatim za aveo o 60 000 sk viac, aj tak by som ho kupil ale 60 000 dole potesi
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu
mne sice zigulak stoji na dvore a zo srotovneho nist nemam ale tak cruze by som si aj tak dal povedat
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
Jak to tu čítam snažíte sa porovnávať aveo a cruze. To je niečo také keby ste porovnávali starú ukrajinu bicykel s favoritom čo má prehadzovac. A na koniec to skočilo kto kúpil aveo za šrotovne. Tak skúste založiť tému aveo a šrotovne. A tam nech každý napíše čo kto šrotoval. Ale aveo za cruze by som menil aj ja. No ale aj s aveom som spokojný a vôbec neľutujem že som sa tak rozhodol.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Presne tak lomngi ja som tiež spokojný so svojim avejkom...
Farba modrá impresion
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009
člen Aveo Fanclubu
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009
člen Aveo Fanclubu
No tak ja som kupoval Aveo bez šrotovného, keby som nerozbil predošlé auto, tak nové nekupujem, ale to je vedľajšie. Mal som k dispozícii hotovosť -/+ 250 000 Sk tak som sa mohol rozhodovať len v rámci tohto mantinelu. Do leasingu som nechcel ísť , aj o jazdenke som premýšľal, ale dať za jazdenku toľko ako za toto , tak to teda nie. Tu mám aspoň garančku .
V tomto segmente, čo som chodil po autopredajniach, mi Aveo vyšlo v kombinácii priestor, úžitkovosť, dizajn, cena najlepšie. Keď som pozrel C3 guľka na kolesách, 206+ malé, 207 drahé, Oplíky . . . pekné ale tá cena, a tak by som mohol pokračovať aj u ďalších značkách. Takže voľba bola jasná .
Dokonca mu už hádali cenu o 100 000 vyšiu. Tak nieje čo riešiť
V tomto segmente, čo som chodil po autopredajniach, mi Aveo vyšlo v kombinácii priestor, úžitkovosť, dizajn, cena najlepšie. Keď som pozrel C3 guľka na kolesách, 206+ malé, 207 drahé, Oplíky . . . pekné ale tá cena, a tak by som mohol pokračovať aj u ďalších značkách. Takže voľba bola jasná .
Dokonca mu už hádali cenu o 100 000 vyšiu. Tak nieje čo riešiť
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]