1.6
Moderátor: Blue Lanos
Re: 1.6
Fotky a tak dodam.... Neuvazval sem o rx8 uvazuji o ni ted chevy na zimu a rx8 na leto asi koupim tak 2006 abych se vesel do ceny...
jinak 3000euro... tak to mam na to vic... nepocital sem s 10000:-)
jinak 3000euro... tak to mam na to vic... nepocital sem s 10000:-)
Ford Focus 2001 , Silver , 1.8 TDDI (66kw)
Chevrolet Cruze 1.6LS+ MarBlue (83kw)
Mini Cooper JCW, Black-white , 1.6 (155kw)
- Reklama
- Hanzy
Vyhod 1.6 motor ven a nasun tam 2.0 turbo a bude tohle asi provedu ja pokud si ho necham nebo z 1.6 mam depku uz jak se to jen vyslovi
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Pokud vim tak je lepší na zástavbu kompresor. teda mín uprav tam. Ale nevim. Dat tam 2,0T by jistě bylo pěkný..ale co řazení, tlumiče a tak:D
Cruze jezdí dobře s tim dieselem po chiptuningu:D
Cruze jezdí dobře s tim dieselem po chiptuningu:D
Cruze VCDi LT 6MT 120kw black, cihlově-červená kůže, 235/45/R18
No dat tam 2.0 by stalo dost penez... spojka nova atd.... by mozna bylo levnejsi si vzit na leto tu jetou rx8 za 300tisic a cruze na zimcu dost nad tim uvazuju... slozit akontaci 150000 do jara a pak platit par korun + ten olej no :/
Ford Focus 2001 , Silver , 1.8 TDDI (66kw)
Tiez nie som mechanik, ale som si isty ze iba supnut turbo nestaci. Urcite sa tam musia spolu s tym prisposobit aj ine komponenty. Mozno aj lepsie brzdy bude treba???
Sak ked tak velmi chces zvysit vykon, chod do nejakej renomovanej tunningovej firmy a oni ti to komplet urobia tak ako sa ma. Si myslim, ze tam dostanes aj zaruku na taku upravu. A nebudes riskovat, ze sa nieco dosere.
Sak ked tak velmi chces zvysit vykon, chod do nejakej renomovanej tunningovej firmy a oni ti to komplet urobia tak ako sa ma. Si myslim, ze tam dostanes aj zaruku na taku upravu. A nebudes riskovat, ze sa nieco dosere.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Podle této zprávy to vypadá tak, že se bude dělat 1.6-ka turbo, tak snad se dostane i k nám a bude větší výběr motorů.
http://www.autoweb.cz/chysta-chevrolet-ostrejsi-cruze/
http://www.autoweb.cz/chysta-chevrolet-ostrejsi-cruze/
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
Mám za sebou dovolenku v horách. V trojici, plne naložený spolu 740 km za 7,7 litra. O spotrebu ale nejde, tá sa pomaličky zlepšuje. To z čoho mám ešte doteraz paniku, je ťah 1,6-ky (83kW) v kopcoch. Ja som z nížiny a toto bolo hotové utrpenie mladého Werthera. Keď som mal voľnú cestu a točil som motor a radil podľa seba, bolo to ešte ako tak OK. Ale ak sa nedajbože predo mnou objavil nejaký "motákkamióňák" alebo "dedkočepičkár", bolo po pôžitku z jazdy. Našťastie cez horské priechody nejazdím celý rok. Lebo ak naložená 1.6-ka v prudkom stúpaní stratí otáčky, stáva sa normálne brzdou na ceste. Fakt som na inom aute ešte nezažil aby sa na mňa tlačili zo zadu hocijaké dodávky a iné rachotiny a normálne ma tlačili do toho kopca. Už som to tu myslím písal ale ešte raz to pripomeniem prípadným záujemcom: Cruze je krásne auto, mám z neho ešte stále radosť, lebo som ho kupoval práve pre to že sa mi strašne páčilo. Za normálnych okolností je všetko OK. Ale pozor, v kopcoch a nedajbože plne naložený sa mení na lenivú kozu. Takže 1,6 (83kW) do hôr nebrať!
No je pravda, ze motory jsou dost velkous labinou Cruze, ani 1,8 neni buhvijaky zazrak, onehda jsem se tahl za kamionem na ecce homo, vyjizdeli jsme ze zatacky a musel jsem dat jednicku (!!!!!!!!!), abych mel vubec zatah
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Hej, co tak řadit???
Já teď byl s plně naloženou jednašestkou ve čtyřech a s 400l rakví na střeše v HR a jízda jak po másle. I na okreskách a horských silničkách. Ta naše 1,6 se musí trochu potočit, ne řadit ve dvoulitrech nahoru a pak čekat, že se něco stane, pěkně do 3,5-4t rpm a pohoda....
Já teď byl s plně naloženou jednašestkou ve čtyřech a s 400l rakví na střeše v HR a jízda jak po másle. I na okreskách a horských silničkách. Ta naše 1,6 se musí trochu potočit, ne řadit ve dvoulitrech nahoru a pak čekat, že se něco stane, pěkně do 3,5-4t rpm a pohoda....
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Viem používať fofrklacek. Poznáš h.p.Šturec? Donovaly? Ideš, radíš, v prudkom stúpaní sa dotiahneš v zákrute na kamión, spomalíš, ideš krokom, dáš dvojku.......a nič, dávaš jedničku. Rovinka na predbehnutie..... jednička končí, dávaš dvojku.........a nič, nejede a trápi sa. Nie je predsa možné aby auto z vytočenej jedničky po zaradení dvojky umrelo. Cruze to dokáže.
Zatial sa mi nestalo, že by vytočená jedna, dvě na něco nestačila... Ale neříkám nikdy, nikdy. Doufám, že to bude jen Tvůj zlý sen. Já Cruze celkem honím, takže vím co dokáže, ta jednička je fakt dlouhá a dvojka bez rozjetí na jedničce moc nechce, ale zatím klepu na dřevo, vždy si nějak poradím. Pořád je to silnější než naše firemní Citroše s 1,4 motorkem...
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Tak to máš pravdu. V práci máme aj citróna C4 1.6-ku a musím povedať že je to motoricky podobná katastrofa. To ani nehovorím o interiéri. Ten volant s pevným stredom, alebo funkcie rozhádzané na 4 displeje bŕŕŕŕŕ. Na tom aute nie je absolútne nič čo by sa mi páčilo.
ono po mojich skusenostiach s 1.2 punto, by som uz nikdy nic ine nebral ako minimalne 2 liter. A este vaha cruze k tomu, tie auta s takymi motormi by mali zakazat predavat. Oseru zakaznika cenou a ten sa potom s autom trapi a naviac riskuje aj havariu na ceste, napr. pri predbiehani.
Ked uz spominate ten Sturec, minuly vikend som tam siel s mojim cruzom a tahalo to paradne, az na nejake kamienky ktore mi opieskovali spodok
Ked uz spominate ten Sturec, minuly vikend som tam siel s mojim cruzom a tahalo to paradne, az na nejake kamienky ktore mi opieskovali spodok
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
... objem ničím nenahradíš ... Trocha pravdy tam i přes všechna TSi apod. je...
asi to chce nějaký klasičtější Chevrolet na 5l objemu
asi to chce nějaký klasičtější Chevrolet na 5l objemu
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG