Hlavní Daewoo/Chevrolet sraz 2010 Hlasování

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět

Daewoo/Chevrolet Sraz 2010

Anketa končí za pát bře 12, 2010 13:23

1,Kemp Žralok Plumlov
5
16%
2,Kemp Mostkovice
4
13%
3,Kemp Olšovec
19
61%
4,Kemp Baldovec
3
10%

Celkem hlasů: 31

Slam

Re: Hlavní Daewoo/Chevrolet sraz 2010 Hlasování

Příspěvek od Slam »

U mě je to jasný, rád poznávám nová místa, ani na dovolenou nejezdím nikdy 2x na stejné místo, takže z nabídky neznám jen Mostkovice...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Reklama

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Jajuska95 píše:Co jsem se dívala na videa ze srazů, tak mě nejvíce zaujal Plumlov, co se týče aktivit super a program byl taky super, bohužel jsem nemohla dorazit, i když už jsem v té době Matizka, byla jsem na dovči v Egyptě.. Olšovec teda nic moc, to se na mě nezlobte, ale nic mě na něm nezaujalo.. My pojedeme letos nejspíše jen na Vřešťov.. ;)
---------------------
Tak tam se milá " Jajuško " s bábinkou chystáme také a mooc se těšíme na známé ale hlavně nové tváře :lol: " Vazoun " :lol:
koniQ
Bydliště: Most pri Bratislave, okr. Senec (4km do BA, 17 km do SC) pakáreň

Příspěvek od koniQ »

ahojte, nevjem ci zle chapem ale ak to ma byt hlavny zraz preco tam neni ani jedno slovenske mesto, resp. kemp? alebo je to hlavny zraz len pre cechy? :?:
Chevrolet Orlando white 1.8 LTZ, ALU 225/50R17, nove od 9/2011, kúpene 11/14 pri 69 000 km, od 72 000 km LPG Tartarini, 54 L nadrz, 3/17 125 000 km

blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

My jezdíme na srazy za lidmi a je nám úplně jedno, že jsou třeba na stejném místě. A program nám je taky úplně ukradený - hlavní náplní jsou účastníci. Nemám rád organizovanou zábavu typu:
14:00 - 15:00 prohlídka zámku
15:00 - 16:00 prohlídka muzea
16:00 - 16:30 svačina
16:30 - 17:30 soutěže
17:30 - 18:30 večeře
atd. atd.

Připadám si vždycky jak na zájezdu ROH.
Poznávat krásy přírody můžu kterýkoliv jiný víkend nebo o dovolené, ne v rámci srazu.
Ale to je jen můj osobní názor (podle některých bude zřejmě špatný :lol: )
Vojta

Příspěvek od Vojta »

koniQ píše:ahojte, nevjem ci zle chapem ale ak to ma byt hlavny zraz preco tam neni ani jedno slovenske mesto, resp. kemp? alebo je to hlavny zraz len pre cechy? :?:
Jedná se o česko-slovenský sraz a ten se dělá v ČR. Slovensko-český zase ve SR (Manín).
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Vojta píše:
koniQ píše:ahojte, nevjem ci zle chapem ale ak to ma byt hlavny zraz preco tam neni ani jedno slovenske mesto, resp. kemp? alebo je to hlavny zraz len pre cechy? :?:
Jedná se o česko-slovenský sraz a ten se dělá v ČR. Slovensko-český zase ve SR (Manín).
---------------------------
Máš naší podporu -i kolegáčku " Vojto " a s hodnocením se ztotožnujeme :lol: čau " Vazoun " :lol:
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Vojta píše: ....nemám rád organizovanou zábavu ....Je to je jen můj osobní názor (podle některých bude zřejmě špatný :lol: )
Přesně, jak jsem očekával, už jsem dostal nějaké SZ :lol: :lol: :lol:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Vojta píše:
Vojta píše: ....nemám rád organizovanou zábavu ....Je to je jen můj osobní názor (podle některých bude zřejmě špatný :lol: )
Přesně, jak jsem očekával, už jsem dostal nějaké SZ :lol: :lol: :lol:
---------------------
No vidíš :!: A jestli se to naší omladině nebude zamlouvat :lol: stačí napsat nebo říci :o) a přestaneme na srazy jezdit :!: Také mluvím pouze za sebe a Aničku - :lol: :lol:
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Vazoun píše: ---------------------
No vidíš :!: A jestli se to naší omladině nebude zamlouvat :lol: stačí napsat nebo říci :o) a přestaneme na srazy jezdit :!: Také mluvím pouze za sebe a Aničku - :lol: :lol:
Tak to tedy NE!!! Jestli se něco KOMUKOLIV nelíbí, ať tam nejezdí. To je přece každého právo. My se otrávit nenecháme - už jsme něco zažili. Jak se říká: Byli jsme před ...., budeme i po ..... :lol: :lol:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Vojta píše:
Vazoun píše: ---------------------
Tak to tedy NE!!! Jestli se něco KOMUKOLIV nelíbí, ať tam nejezdí. To je přece každého právo. My se otrávit nenecháme - už jsme něco zažili. Jak se říká: Byli jsme před ...., budeme i po ..... :lol: :lol:
---------------------
A zase máš " :o) RECHT " :lol: i když mám už nějaký ten pátek a křížek na krku :o) mám srazy a srazíky příznivců Daewoo-Chevrolet - přeci jenom rád :lol: ale nerad bych slyšel .... vratˇse do hrobu :lol: čau " Vazoun " :lol:
Stanley

Příspěvek od Stanley »

:) Rád přijedu kamkoluv.Rád poznám lidi jako jsou Palixs,Vojta a nebo Vazoun a spousta dalších. :P Vojta má pravdu-komu se to nelíbí tak nemusí jezdit.Zbitečně zkazí atmosferu ostatním. :o)
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Stanley píše::) Rád přijedu kamkoluv.Rád poznám lidi jako jsou Palixs,Vojta a nebo Vazoun a spousta dalších. :P Vojta má pravdu-komu se to nelíbí tak nemusí jezdit.Zbitečně zkazí atmosferu ostatním. :o)
-----------------------
Také Tě mladý příteli " Stanley " poznáme a rádi mezi námi přivítáme - měj se hezky a vydržat do srazu :lol: " Vazoun " :lol:
sandruš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sandruš »

Se teda omlouvám,že jsem načla tohle téma.Zatím jsem nikde neviděla,žeby se objevil termín a místo konání :roll: :roll:
Naposledy upravil(a) sandruš dne pát led 22, 2010 21:20, celkem upraveno 2 x.
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Sandruš vydrž už je to dané a až to bude uplne jasné tak sa to tu objaví :D
sandruš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sandruš »

-peha- píše:Sandruš vydrž už je to dané a až to bude uplne jasné tak sa to tu objaví :D
-i mějeto jedno..Chtěla jsem přiložit ruku k dílu když jsem vlastně z vás nejblíže :D
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
Odpovědět

Zpět na „Srazy“