Autoumyvarka
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Autoumyvarka
To je bez brúsnych zložiek, ako čítam zaujímave...
Farba modrá impresion
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009
člen Aveo Fanclubu
člen Aveo Fanclubu
- Reklama
to jsou pasty na nový laky tam není třeba brusná složka.
Ta je potřeba na starý lak nebo zase něco jinyho je pasta brusná pasta na novy lak na zabroušení nerovností a much
Ta je potřeba na starý lak nebo zase něco jinyho je pasta brusná pasta na novy lak na zabroušení nerovností a much
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Ahoj vzhledem k tomu, že barva je akrylátová a tudíž vlastně samovytvrzovací na novém autě neuschne ze dne na den. Z mojich zkušeností pozbíraných u kamarádů autolakýrníků ti rád doporučím kýbl, houbu,jelenici a dobrý autovosk ( já to vydržel dva roky )... Nový lak ti opravdu kartáče v automyčce poškrábou velice rychle a barva rychleji na autě odchází ... jedno či dvě horká slunečná léta a z laku je krunýř ............................... tak u nového bobka raději ne !
Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 3 dv.,typ KLAS, 53,6 kW, 8 ventil,
rok výroby 2006 v červené barvě
...člen AVEO klubu...
http://www.korda.estranky.cz/
rok výroby 2006 v červené barvě
...člen AVEO klubu...
http://www.korda.estranky.cz/
Su rucne autoumyvarky kde používaju aktivnu penu, cize bez spongie.Potom dobre vyvapkuju a mala pravdepodobnost poskrabania. Kefy mozu byt zo sebemeksieho materialu, pokial dopredu neovapkujes, prach sa zachyti na kefe a skrabe.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
-
- Kontaktovat uživatele:
Já chodím na ručnú tak 2x do týždna a je to bomba no a jedno umitie stojí 1€ až 2€ a je tam 1-aktívná pena/ 2-oplach / 3-horúcí vosk / 4 - syntetická jelenica(nano technológia) Už by som si bez toho nevedel predstaviť umývanie
A vyzerá to takto (tohle je Polský kolega v Maníne kde sme si takto umývali autíčka )
A vyzerá to takto (tohle je Polský kolega v Maníne kde sme si takto umývali autíčka )
- Přílohy
-
- 1DSCF0504.jpg
- (55.48 KiB) Staženo 348 x
Peknee...
Farba modrá impresion
člen Aveo Fanclubu
člen Aveo Fanclubu
Já jsem byl na myčce asi třikrát ještě s novým autem, na laku zůstaly stopy po kartáčích. Tak jsem si koupil vlastní malou Vapku a má klid. Kdyby u nás ruční mytí stálo 1 nebo 2 Eura, taky bych tam jel. Jenže u nás chějí za ruční myčce 200,-Kč.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Samo se jeste nic nikdy nevytvrdilo , barvu ve fabrice vypaluji, tim vytrvrdneKorda píše:Ahoj vzhledem k tomu, že barva je akrylátová a tudíž vlastně samovytvrzovací na novém autě neuschne ze dne na den. Z mojich zkušeností pozbíraných u kamarádů autolakýrníků ti rád doporučím kýbl, houbu,jelenici a dobrý autovosk ( já to vydržel dva roky )... Nový lak ti opravdu kartáče v automyčce poškrábou velice rychle a barva rychleji na autě odchází ... jedno či dvě horká slunečná léta a z laku je krunýř ............................... tak u nového bobka raději ne !
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To fakt? u nas je to na cas, ja ti stiham za 30kacek, kdyz hodne maknu, do 50 vzdycky a to se loudam. Ty dve stovky, to uz ti to ale nekdo snad myje Vojto, ne?Vojta píše:Já jsem byl na myčce asi třikrát ještě s novým autem, na laku zůstaly stopy po kartáčích. Tak jsem si koupil vlastní malou Vapku a má klid. Kdyby u nás ruční mytí stálo 1 nebo 2 Eura, taky bych tam jel. Jenže u nás chějí za ruční myčce 200,-Kč.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
-
- Kontaktovat uživatele:
Kucí tak dobehnite sem k nám a Já Vám to poumývám
To fakt? u nas je to na cas, ja ti stiham za 30kacek, kdyz hodne maknu, do 50 vzdycky a to se loudam. Ty dve stovky, to uz ti to ale nekdo snad myje Vojto, ne? [/quote]Akri píše:
To jo, umyjou. Ale abych si to mohl sám na myčce umýt, s tím jsem se ještě u nás nesetkal.
mimochodom, taketo ceny su v Bratislave za rucne umovanie...
http://www.umyauto.sk/umyvanie.html
By ma zaujimalo, kto ste ochotny tolko platit ?
http://www.umyauto.sk/umyvanie.html
By ma zaujimalo, kto ste ochotny tolko platit ?
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To ale uz nemejes sam ne? Ja myslel, ze se bavime o samoobsluznych myckach
AKRI - (byl) Muž z Ria !
ted když mrzne bych to moc nestříkal protože potom zamrzají zámky dveří počkal bych až trochu povolí počasí
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
Moje ešte zatial kešu nezažilo. Umývam zásadne ručne a ja sám. toho laku je tam tak pramálo, že by ho zodral aj prievan pri pieskovisku. Takže vedro hubka a ide sa nato
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica