U mna ak koktavka tak jedine Kombicko

Moderátor: Blue Lanos
Jojo, bude to kombík..FoXo píše:Predpokladam ze to asi Kombi nebude
U mna ak koktavka tak jedine Kombicko
Copak se ti nelíbí na Allianz?krowman píše:Allianz? Nikdy víc.
Krowmane: Je mi líto, že máš s Allianz takové zkušenosti, já jako finanční poradce se starám o své klienty, nabízím jim nové produkty, nebo jim zavolám jen tak, jak se mají atd. Jestli jsi to uzavíral přes nějakého finančního poradce, tak se moc nedivím, ne všichni jsou fér pro klienty, protože kdyby ti zavolali s nějakou slevou, tak se obírají o provize, ale já to beru tak, že bude s mým jednáním spokojen a že ke mě budou přicházet noví klienti..krowman píše:Co? Treba pristup k dlouholetymu zakaznikovi, kdyz sem si po 5letech porovnal a zjistil, ze nabizite uz neco vyhodnejsi a levnejsiho, tak sem logicky chtel teda nejakou slevu nebo neco, ale Allianz byl natolik "solidni", ze me rekli, ze to bohuzel nejde a pokud bych chtel, tak ze se musim odhlasit a zase znovu zaregistrovat. Nehlede na to, ze ani treba nikdo nezavolal a nenabidl to novy, levnejsi... proste nic. Ale cemu se divim, ze? Kdyz jim cpu prachy, tak proc by se sami o ne obirali a nutili me neco levnejsiho. Tak na takovou pojistovnu se pro priste muzu vys*at.
Tak se mějkrowman píše:Tím hůř. Já dávám ruce pryč od Allianz.
Vsak v poradku, ja nerikam, ze se ty nestaras.. Jen proste Allianz ma blbej system na kterej tady poukazuju. Takhle se k dlouholetymu zakaznikov proste nechova, to musis uznat i Ty.Jajuska95 píše:To jsi mě špatně pochopil, je jedno, jestli se tady jedná o životní, penzijní, povinné ručení atd.,ale i tak se starám o své klienty..A že máš špatnou zkušenost, bohužel, stalo se.. Je to tvůj názor, máš pro to své důvody a já ti je neberu, je to jen má práce, která mě baví a Allianz si cením a komu to vadí, tak ať jde třeba k AXA pojišťovně, která klame..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |