NEXIA, pneu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: NEXIA, pneu
Na Slovensku kontrolujú zástupci zákona aj rozmer pneu podla techničáku.....podla nálady....a pri nedodržaní rozmeru je to za 50 euro.
- Reklama
No já si myslím, že je to naprosto v pořádku. Já bych takovýho dovedu ještě kopnu do nosu.
Každý závěs, čep, úchyt nebo simering je stavěn na určitou, zkoušenou pevnost. Pokud změníš ostředivé síly tím, že tam dáš velká kola, může dojít i k ulomení ramen nebo závěsu kol.Dovedeš si představit, co to s tím autem udělá,když ti v 90tce upadne nečekaně kolo? Pokud si rozbiješ hubu sám, dobře ti tak. Pokud ještě ublížíš jinému, nevinnému člověku , pak .....
Každý závěs, čep, úchyt nebo simering je stavěn na určitou, zkoušenou pevnost. Pokud změníš ostředivé síly tím, že tam dáš velká kola, může dojít i k ulomení ramen nebo závěsu kol.Dovedeš si představit, co to s tím autem udělá,když ti v 90tce upadne nečekaně kolo? Pokud si rozbiješ hubu sám, dobře ti tak. Pokud ještě ublížíš jinému, nevinnému člověku , pak .....
Naposledy upravil(a) Hynek dne sob led 16, 2010 21:21, celkem upraveno 1 x.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
...no nic Hynku jak to mají polismeni " kontrolovat " když v malém OTP rozměr pneu - kol není, navíc je v evidenci na MÚ úřadech v tom " bordel " viz můj TP český jeden rozměr a německý kola 13" a 14" palců a pneu od 155 / 13 do 185 /60 / 14...
...jinak souhlasím vše je spočítáno na určitou zátěž snad s rezervou, ale první fáčka u nás přistály roztrhanou podlahou v předu u 120 jsem viděl upadlý motor totálně odešly ve svárech šavle - zadní podběhy a to šlo o nové vozy do 3měsíců provozu...
...pojišťovny to berou jako důvod odstoupení od plnění pojistných událostí nebo jejich snížení...
Mějte se fajn
...jinak souhlasím vše je spočítáno na určitou zátěž snad s rezervou, ale první fáčka u nás přistály roztrhanou podlahou v předu u 120 jsem viděl upadlý motor totálně odešly ve svárech šavle - zadní podběhy a to šlo o nové vozy do 3měsíců provozu...
...pojišťovny to berou jako důvod odstoupení od plnění pojistných událostí nebo jejich snížení...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
To Serpico . Čau, oni se hoši dokáží na technický průkaz díky počítači podívat během několika vteřin a zjistí potřebné údaje. Vůbec bych nespoléhal na to, že v tom mají bordel.
Ale o to nejde, zda si tam někdo dá místo 165tek 175ky. Já viděl Nexii, které koukaly z blatníku gumy nejméně 10 cm!!!.do stran. To mám na mysli.Ale je mě to v podstatě jedno. Každý je strůjcem svého osudu! No ne???
Ale o to nejde, zda si tam někdo dá místo 165tek 175ky. Já viděl Nexii, které koukaly z blatníku gumy nejméně 10 cm!!!.do stran. To mám na mysli.Ale je mě to v podstatě jedno. Každý je strůjcem svého osudu! No ne???
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Ja netvrdím, že je v poriadku, ak si dá niekto namiesto 13 palcových 1ť palcové, ale medzi 185/65 a 185/60 je rozdiel len minimálny.....
...jo jasně Hynku rozumím Ti ale pokud " čičmundy " na MÚ přepíšou při přehlášení z TP " D " do TP CZ jenom jeden rozměr, tak je to bordel a jejich zjednodušení práce za kterou jsou tak ňák placeni námi všemi, tedy daňovými poplatníky a polismeni se v databázích už dočtou jenom jejich záznamy ( správně jsi připomenul zapomenul jsem na dovybavování Policie )
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Kajo 79 píše:Ja netvrdím, že je v poriadku, ak si dá niekto namiesto 13 palcových 1ť palcové, ale medzi 185/65 a 185/60 je rozdiel len minimálny.....
Naprosto s Tebou souhlasím!
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Zase máš pravdu, jako vždy!!!Serpico píše:...jo jasně Hynku rozumím Ti ale pokud " čičmundy " na MÚ přepíšou při přehlášení z TP " D " do TP CZ jenom jeden rozměr, tak je to bordel a jejich zjednodušení práce za kterou jsou tak ňák placeni námi všemi, tedy daňovými poplatníky a polismeni se v databázích už dočtou jenom jejich záznamy ( správně jsi připomenul zapomenul jsem na dovybavování Policie )
Mějte se fajn
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Kúpim starý písací stroj a je to......
...to Kajo 79 pozměnování veřejné listiny, dokladu je trestným činem
serpico
serpico
To je mi jasné.......starý písací stroj aj tak nezoženiem.........
Čo by si nezohnal. Jeden mám aj doma.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
Ísť sedieť kvôli takej kravine.......to hádam nie.......ceny medzi 14 palcovími a 13 palcovími nie su až také rozdielne.....