Pružiny & tlumiče
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
No sice se ptas jako lama, ale toho tu sme abychom si poradili navzajem, takže na tlumicich KONI Sport lze serizovat pouze kompresi (tedy tuhost stlaceni dolu a rychlost odskoku nahoru zaroven)! Serizovat svetlou vysku vozu jen pomoci tlumicu nelze...na to vyrabi KONI kombinace tlumicu spolu s pruzinami...milosh píše:Tak jeste technicka
Mam moznost koupit plynovy tlumice GABRIEL - USA. Ale nikde jsem o nich neslysel, tak by me zajimalo, co to je zac a pokud je nekdo mate, jaka je spokojenost. Precejen dat za novy 4 znackovy tlumice 10 000,- je nyni nad moje sily
A jeste jeden dotaz. Hlavne asi na Pecu a Marka, majitele tlumicu KONI.
Videl jsem v Milovicich I.C.-ho, jak tyto tlumice serizoval-snizoval pred sprintem. A me by zajimalo, jestli se diky temto tlumicum aspon o kouseksnizi vyska vozu, nebo to je jen diky tomu, aby byly tvrdsi?
Mozna se ptam jako lama, ale nejak se v tom nevyznam
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Pro Miloše : včera sem měl v dílně 3d Nesíí a jedu na skušební jízdu a řikám si tady je něco jinak vezmu za volant a auto zahne jak na kolejích a tak jedu na naše jedno místo kde se dobržďuje do křižovatky a těsně předtím ja zlom v silnici a auta tam pěkně uskakujou tak do toho vlítnu a vono nic tak sem s tím párkrát šmejknul za strany na stranu a auto sedělo jak přibitý a prakticky se nenaklánělo a tak sem to vzal do jedný boční docela rozbitý ulice a že skusím jak je to s rozbitým povrchem a docela dobrý skoro bych řekl že i dost dobrý protože v tom autě nic nerachtalo a tak . No a teď k tomu hlavnímu auto mělo najeto 107 000 km a bylo dovoz z německa ale tady si nechal majitel namontovat pouze tlumiče péra zůstali série a byly to Kayaby a když sem se zeptal na cenu tak mi řekl že už si nevzpomíná ale že to nebylo drahý prý snad 1 000 Kč za kus ale že už je to rok tak neví přesně . S nesíí co takhle perfektně sedí sem ještě nejel a byl to zážitek kterej mě domutil začít přemýšlet taky o tlumičích
- Blue Lanos
petrm píše:Pro Miloše : včera sem měl v dílně 3d Nesíí a jedu na skušební jízdu a řikám si tady je něco jinak vezmu za volant a auto zahne jak na kolejích a tak jedu na naše jedno místo kde se dobržďuje do křižovatky a těsně předtím ja zlom v silnici a auta tam pěkně uskakujou tak do toho vlítnu a vono nic tak sem s tím párkrát šmejknul za strany na stranu a auto sedělo jak přibitý a prakticky se nenaklánělo a tak sem to vzal do jedný boční docela rozbitý ulice a že skusím jak je to s rozbitým povrchem a docela dobrý skoro bych řekl že i dost dobrý protože v tom autě nic nerachtalo a tak . No a teď k tomu hlavnímu auto mělo najeto 107 000 km a bylo dovoz z německa ale tady si nechal majitel namontovat pouze tlumiče péra zůstali série a byly to Kayaby a když sem se zeptal na cenu tak mi řekl že už si nevzpomíná ale že to nebylo drahý prý snad 1 000 Kč za kus ale že už je to rok tak neví přesně . S nesíí co takhle perfektně sedí sem ještě nejel a byl to zážitek kterej mě domutil začít přemýšlet taky o tlumičích
Vidis Petre ja som Vam to hovoril ze som bol po Richiprofi-ovej jazde dooost na vetvi, ked som to tu opisoval
Ono je to presne to co popisujes timto autam netreba ani tak nizsie pruzina ako lepsie tlmice!!! Richi ma tiez KYB a next year o nich vazne uvazujem. Ako pises v aute nic nerachtalo ani sa nenaklanalo a teda jednym prstom jeho kufor nezatlacim ani nahodou ako na mojom
A mam taky dojem ze prejazd nerovnosti je omnoho horsi na nasich tlmicoch ako na jeho tvrdsich
Ja som zase nejel z lepsim lanosom co takto sedi
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, to je zajímavá myšlenka nechat pružiny a pořídit lepší tlumiče. Teď jen jaké budou ty nejlepší, že?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
To jiste, ale musis koukat taky na cenu, a pokud mi tlumice KAYABA udelaji stejnou sluzbu jako KONI, ale budou o par tisic levnejsi, tak myslim, ze volba je jasnaPeca píše:KONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
no to si asi nepamatal teda Ja som sa na Koni nikdy neviezol ale myslim, ze KYB mi budu bohate stacit!! Nechcem s toho spravit tvrdu motokaru, kde mi budu zuby drkotat po prejazde nejakej jamy
http://www.cardomain.com/id/27101976
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte třeba někdo odkaz na nějaké web. stránky, kde ty tlumiče KAYABA prodávají?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Tak prodavaji je treba u http://www.autobenex.cz ale prestoze jsem si stahnul cenik, tak jsem je tam nejak nenasel
Tady je jeste naky info:
http://www.acdelco.cz/katalog/kayaba2004/htm/035.html
Tady je jeste naky info:
http://www.acdelco.cz/katalog/kayaba2004/htm/035.html
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet