Závady
Moderátor: Blue Lanos
Re: Závady
Tohle špatné řazení nám dělá i u služební Fabie a ta má přitom nejlepší řazení, alespoň to psali ve Světě Motorů
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
- Reklama
- Wallyjirka
No je to každopádně nepříjemný dávat si pozor při řazení jedné rychlosti, protože když ji nedotáhnu až do konce tak vyskočí a nepatrně si škrtne o zuby.
Cruze 2.0 VCDi, 110kw, černá carbon
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Nejen Fábka to dělá...dělá to i Octavia (asi tak měsíc stará)...blackjohn píše:Tohle špatné řazení nám dělá i u služební Fabie a ta má přitom nejlepší řazení, alespoň to psali ve Světě Motorů
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
...ale ale všemi redaktory SM, Autohit, Auto7 ap. preferované přesné řazení v Octavii a Ivoš bude mít jiný názor, neberu mu ho, nemám Octavii - ve fabii, feldě no nakonec ani ve 120 jsem problém neměl, ...no u 120 to chtělo mnohdy z místa nejprv na dvě a pak na jedna ale to nic nebylo proti 1203 tam se trojka hledala...
inu výrobci se nám všem nezavděčí
inu výrobci se nám všem nezavděčí
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Začínají se kroutit Díl stále nemám. Technik je vstřícný. Prý to vypadá dobře a zdá se, že je vše v pořádku.....ale až po tom, co ten díl jsem vyrovnal a zasadil znovu...Nebudu tam jezdit na servis-něco zničí a pak nejsou schopni se postarat, ale kam do značkového servisu v Praze, když ne Srba a ani Dojáček?xsoftx píše:Přijímací technik se na to podíval, omluvil se a slíbil objednat nový díl....Nechám se tedy překvapit až to dorazí...Nicméně za jednání přijímacího technika jak při první závadě tak teď, při reklamaci, dávám za 1....
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
...těžká rada co třeba zkusit v okolí Prahy do 50km, nevím...soused má dobré zkusenosti právě s venkem ale je na shade...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
dnes mi dosel dopis ze v mem cruze je zavada seriova a ze oprava potrva cca 60minut a ze bych se mnel okamzite obednat o jakou zavadu jde tam nic neni ale rad se jich ve stredu zeptam.... jeste nekomu dosel?
Ford Focus 2001 , Silver , 1.8 TDDI (66kw)
Chevrolet Cruze 1.6LS+ MarBlue (83kw)
Mini Cooper JCW, Black-white , 1.6 (155kw)
Mě nic:::Co máš za verzi a motorizaci????
to Serpico:
Taky jsem o tom uvažoval, ale když to není oprava na 60 min, tak to tam chci dát ráno, sednout na MHD a příští den vyzvednout
to Serpico:
Taky jsem o tom uvažoval, ale když to není oprava na 60 min, tak to tam chci dát ráno, sednout na MHD a příští den vyzvednout
1.6 ls+ z cervna
Mě taky nic nepřišlo a to mám taky 1,6.
Pak referuj!
Pak referuj!
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
jojo zitra tam du tak dam vedet
Další prkotina.....
Odstřikovač skla na straně řidiče. Ze třech trysek fungují jen dvě. Nikde to neteče a z té nefungující občas vyteče malý čůrek na kapotu.Snažil jsem se to vyčistit z venku, ale je to k ničemu...
Odstřikovač skla na straně řidiče. Ze třech trysek fungují jen dvě. Nikde to neteče a z té nefungující občas vyteče malý čůrek na kapotu.Snažil jsem se to vyčistit z venku, ale je to k ničemu...
no mne trisky na leve strane strikaj vsechny dost pofiderne ... ale v servisu ze to prej neni zavada
Jen se s vámi chci podělit o následující.
Dnes mi přišel dopis, kde se píše:
Dovolujeme si Vás informovat, že společnost Chevrolet se rozhodla zavést "PROGRAM PÉČE O ZÁKAZNÍKY" a to z důvodu potencionálního problému u některých modelů CRUZE MY 2010 vybavených benzínovými motory 1.8L nebo 1.6L DOHC.
Chevrolet zjistil, že u některých autobaterií může docházet k úniku elektrolytu z autobaterie a to z důvodu prasklého sváru mezi obalem a horním víkem autobaterie.
Oprava - kontrola bude provedena zdarma a potrvá zhruba 20 minut.
Dnes mi přišel dopis, kde se píše:
Dovolujeme si Vás informovat, že společnost Chevrolet se rozhodla zavést "PROGRAM PÉČE O ZÁKAZNÍKY" a to z důvodu potencionálního problému u některých modelů CRUZE MY 2010 vybavených benzínovými motory 1.8L nebo 1.6L DOHC.
Chevrolet zjistil, že u některých autobaterií může docházet k úniku elektrolytu z autobaterie a to z důvodu prasklého sváru mezi obalem a horním víkem autobaterie.
Oprava - kontrola bude provedena zdarma a potrvá zhruba 20 minut.
nyní CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza (aktuálně 73 800km), DAEWOO TICO / předtím OPEL OMEGA 2.5 TDI CARAVAN r.v.1996, FIAT CINQUECENTO 0.9
...no to by snad mělo být o výměně baterie zdarma, nikoli o její opravu sváru ( to nelze dělat s plnou náplní baterie ), jak to chtějí dělat v servisu...možná jsem to ale špatně pochopil, jedná se o kontrolu a následnou výměnu baterie, beztak to jde na náklady subdodavatele...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico