vylepseni matiska.....

Moderátor: Blue Lanos

zabijec

Příspěvek od zabijec »

viki píše:Jóóó? Taky v Tesle Blatná? Já jsem tam v pátek volal a říkali mi, že červené káble (konkrétně provedení s indukčním jádrem - 43) nemají... :(

jojo taky taky :) , ja tam psala a ..cituji:

Kabely Vám vyrobíme a zašleme na dobírku do 24.9.2004. Cena za jednotlivé kabely:
ZK28,43/40 48,- Kč/bez DPH
ZK28,43/50 50,- Kč
ZK28,43/55 51,- Kč
ZK62,43/55 32,- Kč
+ pošt.a balné 120,- Kč bez DPH.

teda to pstovny je sila, ale je pravda ze kdyz si koupim ceeny kabliky tady v autodilech krc, tak to zas tak velkej rozdil nebude, tak jsem na ne zvedava:)[/quote]

Viki hoď sem prosím mail na kterém jsi ty kablíky objednávala, červený mi půjdou hezky k laku. Dík ;)
Už bez Matesa
Reklama

viki

Příspěvek od viki »

no ja jen koukala na jejich web a poslala mejlika, abych vedela jestli je to vubec realny:) (kdy to bude a jaka je cena atd...) no a hned mi zenska napsala tohle a tak sem si to rano objednala :D takze problem nebyl, asi to bylo tim, ze sem nikoho nerusila od svacinky a zenska si to precetla az dojedla :lol: :lol: ale tak se mi nekolikrat stalo, ze jsem nekam volala ze neco potrebuju a clovek ma pocit ze spis obtezuju ... viz srba servis praha
viki

Příspěvek od viki »

jasne tady je ta adresa :D
ja jsem si psala primo z formulare, ktery maji na webu, ale odpoved mi prisla.(a pak sem obj. i potvrdila)na adrese: prodej@tesla-blatna.cz . Me se ozvala pani Chmelařová.
zabijec

Příspěvek od zabijec »

Ještě jednou díky 8)
Už bez Matesa
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

viki píše:...Me se ozvala pani Chmelařová.
jj, to je vona, s tou jsem mluvil. No asi skutečně dosvačila, když ti odpovídala :lol:
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
zabijec

Příspěvek od zabijec »

Tak jsem si o ty kablíky napsal, jsem zvědav, co mi odpovědí. do Blatný to nemám moc daleko, tak snad ušetřím na poštovném :)
Už bez Matesa
viki

Příspěvek od viki »

no to je vyhoda, ze si pro to muzes zajet, me osobne teda 120kc (a to jeste bez dph) za doruceni pidi balicku prijde dost, ale za cestu bych dala vic, tak co se da delat..taky mi to pekne pujde k laku, tak se tesim az pridjou:)
zabijec

Příspěvek od zabijec »

JJ, mám to do Blatné asi 45 km, tak skočím na motorku, jako včera když jsem frčel do Prahy do Krče pro olej a filtr a za chvilku jsem zas zpátky :)
Už bez Matesa
zabijec

Příspěvek od zabijec »

viki píše:no to je vyhoda, ze si pro to muzes zajet, me osobne teda 120kc (a to jeste bez dph) za doruceni pidi balicku prijde dost, ale za cestu bych dala vic, tak co se da delat..taky mi to pekne pujde k laku, tak se tesim az pridjou:)
Tak mi paní Chmelařová brnkla a myslela že spolu něco máme, docela mi trvalo než jsem jí vysvětlil, že jedny kabely jsou pro tebe, a že spolu opravdu nic nemáme, a druhý kabely budou pro mě. Jinak mluvila přesně jak napsal Ondráš, jako když jí člověk vyruší od svačiny :D
Už bez Matesa
jakub

Příspěvek od jakub »

zabijec píše:Tak mi paní Chmelařová brnkla a myslela že spolu něco máme, docela mi trvalo než jsem jí vysvětlil, že jedny kabely jsou pro tebe, a že spolu opravdu nic nemáme, a druhý kabely budou pro mě. Jinak mluvila přesně jak napsal Ondráš, jako když jí člověk vyruší od svačiny :D
no a ty se divis, dyt je cas obeda :)
viki

Příspěvek od viki »

no tak to je sila :lol: asi si myslela ze si z ni delame srandu:)
jo i ja jdu obedvat, tak doufam ze nikdo nebude volat :lol:
no ale hlavne ze kabely budou 8)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Opět pane Broučku pořadí válců se vždy počítá od rozvodů a je jedno jestli je to motor naftovej nebo nebo třeba plynovej a nebo 3 či 8 válec . Jinak stačí otevřít kapotu u vašeho Matesa a důkladně se podívat na kabely jestli máte ještě originál je na každém číslo 8) jednak dílu a jednak umístění ;)
Nechci vám kazit náladu z dobře nakoupených kabelů ale kabely z Tesla Blatná většinou vydrží do prvního pokusu o odpojení po delší době od zapojení . Aspoň jeden se vždy utrhne originál matiz to sice taky někdy udělá ale mnohem méně často :(
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

petrm píše:...Nechci vám kazit náladu z dobře nakoupených kabelů ale kabely z Tesla Blatná většinou vydrží do prvního pokusu o odpojení po delší době od zapojení . Aspoň jeden se vždy utrhne originál matiz to sice taky někdy udělá ale mnohem méně často :(
Jojo, to znám, přes veškerou pečlivost a snahu jsem už převrval všechny tři a některé z nich i vícekrát :( . Ale už je umím bravurně opraovat 8)
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

petrm píše:Opět pane Broučku pořadí válců se vždy počítá od rozvodů a je jedno jestli je to motor naftovej nebo nebo třeba plynovej a nebo 3 či 8 válec . Jinak stačí otevřít kapotu u vašeho Matesa a důkladně se podívat na kabely jestli máte ještě originál je na každém číslo 8) jednak dílu a jednak umístění ;)
Nechci vám kazit náladu z dobře nakoupených kabelů ale kabely z Tesla Blatná většinou vydrží do prvního pokusu o odpojení po delší době od zapojení . Aspoň jeden se vždy utrhne originál matiz to sice taky někdy udělá ale mnohem méně často :(
Petře tak se podívej co jsi napsal a potom teprve urážej.Já nejsem Brouček ale Brousek.Nechci to znova hledat,ale ty jsi v tvém příspěvku napsal že je první válec u rozdělovače.
Pracoval jsem na nákladních vozech a tam holt se válce počítají od setrváku.Aspoň tak jsem to pochytil od automechaniků,když seřizovali ventily.
zabijec

Příspěvek od zabijec »

Člověče Ondráši, musím tě trochu pokárat. Když už popisuješ svoje úpravy na autě, které nás ostatní inspirují, musíš napsat i negativní vlivy těchto úprav. Ono když se něco jenom pochválí tak se ostatní snadno chytnou. Z toho že se Teslácký kabely nebo koncovky trhají velkou radost nemám, když jsem si je zrovna objednal :x
Už bez Matesa
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“