presne ako vraví toď kolegaKakosWRC píše:..to je jedno hlavne nech to ma 4 kolesa a ma to povod v korei..alvin píše:A týka sa to čiste len Aveákov ? Ak Daewroletov všeobecne,určite by som prišiel a viacerí tu z Nitry a okolia
Čo tak dať menší zraz ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo tak dať menší zraz ?
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
- Reklama
Smola ja som do konca roku tak vyťažený že o volnom výkende môžem len snívať.Popri robote sa venujem tomu čomu som sa vyučil a to je mäsiarčina.Takže teraz je sezóna v plnom prúde.
Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza
Čierna metalíza
Hafnééééééé, konefne čofi, aj ja by som dofrčal. Malo by sa to ale trochu urýchlit , aby zo šprintov neboli drifty hehehe .
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
No to si myslim aj ja ze kym stihneme dat stretko tak nastnezi a ozaj to budu drifty, len aby to nebolo este po ceste na stretko
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu
Práve preto by si s ním bolo treba pohnút a stretnút sa čo najskor. Trebárs aj hned začiatkom decembra. Potom prídu predvianočný zhon, medzi sviatkami nič a po novom roku kopec iných výdavkov a drobné na zraz nebudú a odloží sa to až na ten jarný plánovaný zraz. Takže čo vy na to ?
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
nuž čo užmato8876 píše:Smola ja som do konca roku tak vyťažený že o volnom výkende môžem len snívať.Popri robote sa venujem tomu čomu som sa vyučil a to je mäsiarčina.Takže teraz je sezóna v plnom prúde.
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
tak kto by teda šiel naisto?Jarik píše:Práve preto by si s ním bolo treba pohnút a stretnút sa čo najskor. Trebárs aj hned začiatkom decembra. Potom prídu predvianočný zhon, medzi sviatkami nič a po novom roku kopec iných výdavkov a drobné na zraz nebudú a odloží sa to až na ten jarný plánovaný zraz. Takže čo vy na to ?
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
chalosi noo natom snehu by to bolo vonco...keby zozeneme kuzelky a pekne by to bolo nasnezene to by uz bolo o umeni toho daneho jazdca a mat co najlahsiu nohu na plyne a pravu ruku na rucnej brzde.. ...ale tak no ved uvidime ako sa zorganizujeme
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
Pánové som rád že máťe také myšlienky. som za aj ja a veľmi ma teší že Vás uvidím a trošku sa osobne aj spoznáme.
Navrhujem 5-6decembra to je sobota nedela.
Kto sa chce Vážne zúčastniť nech posielá oficalne záveznú prihlášku na aveofanclub@centrum.sk
Lucaso1 prosím Ta zisti či ten termín na tom letisku je volný a či nie je potrebné tam vybaviť nijaké povolenie kvôli zravu.
dalej Vás upozornujem že ked tan chceťe robiť hoci iba malé preteky je tam potrebné zabespečiť zdravotnú službu. To nie je výmysel ale všeobecný predpis. a prípade niakého maléru je tam neskutočne vysoká pokuta. tak že bacha na to.
Navrhujem 5-6decembra to je sobota nedela.
Kto sa chce Vážne zúčastniť nech posielá oficalne záveznú prihlášku na aveofanclub@centrum.sk
Lucaso1 prosím Ta zisti či ten termín na tom letisku je volný a či nie je potrebné tam vybaviť nijaké povolenie kvôli zravu.
dalej Vás upozornujem že ked tan chceťe robiť hoci iba malé preteky je tam potrebné zabespečiť zdravotnú službu. To nie je výmysel ale všeobecný predpis. a prípade niakého maléru je tam neskutočne vysoká pokuta. tak že bacha na to.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Ak som to pochopil, chcete mat zraz na nitrianskom letisku ?
Ak tam, tak urcite pridem, ale len na otocku.
Uz teraz sa tesim.
Ak tam, tak urcite pridem, ale len na otocku.
Uz teraz sa tesim.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Závodit tam zrovna nemusím, to by som nechal až na ten jarný, ale prisposobým sa vačšine. Mne bude bohato stačit, ked už konečne spoznám tie "držky" , čo si tu s nimi píšem.
No to som rád. aj ja sa už teším. jediný problém je v tom že iný termín už asi na tento rok nebude možné si dať kvôli sviatkom. Každý bude mať kopu iných starostí.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Plne súhlasím, mne je to tiež posledný prípustný termín. Apropo, 5-6. to predpokladáš, že tam budeme nocovat? alebo myslíš že bud 5. alebo 6.?
myslel som tým bud 5 alebo 6. podla mna stačí to na jeden den. Keby že je leto a dá sa tam urobyť táborák a stany tak je to iné.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený