ladinek píše:To bych já a liesingovka už dávno zbláznila
ty naše auta by už nepoznali
jinak také nic nehlásím leasingovce
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Caute som zo slovenska a rad by som individualnu prestavbu auta musim nahlasit lizingovke vsetky upravy alebo iba tie zasadne ako zasahy do karoserie vymena motora a podobne?
Aveo 1.2 DOHC/2007 pojde na idnividualnu prestavbu. Potom poslem foto.
Fireblackdragon píše:Caute som zo slovenska a rad by som individualnu prestavbu auta musim nahlasit lizingovke vsetky upravy alebo iba tie zasadne ako zasahy do karoserie vymena motora a podobne?
take upravy ako vymena kolies atd hlasit nemusis ale ked ides robit prestavbu trebars na LPG hlasit musis cize tie zasadne.na vsetky zmeny ktore za vykovanaju v tp ti musi dat suhlas leasingovka.
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Fireblackdragon píše:Caute som zo slovenska a rad by som individualnu prestavbu auta musim nahlasit lizingovke vsetky upravy alebo iba tie zasadne ako zasahy do karoserie vymena motora a podobne?
take upravy ako vymena kolies atd hlasit nemusis ale ked ides robit prestavbu trebars na LPG hlasit musis cize tie zasadne.na vsetky zmeny ktore za vykovanaju v tp ti musi dat suhlas leasingovka.
Ďakujem. sry za DK písal som z mobilu.
Aveo 1.2 DOHC/2007 pojde na idnividualnu prestavbu. Potom poslem foto.
Čau,chtěl sem se zeptat když mám auto na leasing a chtěl bych si nechat tónovat skla a auto je ještě v záruce,abych pak neměl nějake problémy,protože nevím co můžu na autě měnit a co ne.
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
No Macikovi sa už celkom iste krúti hlava z toľkých možností, ale vážne. Okrem zásahov do kasne a elektriny má teoreticky voľné ruky. 18lukin18 ako príklad
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )