Drzte mi palce.!!!

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Serpico

Re: Drzte mi palce.!!!

Příspěvek od Serpico »

...to Dark vůle v kulácích rozlišuje spojovačku a rameno ale je to malá vůle tedy "A", jinak pokud to budeš v budoucnu dělat není to velký problém dá se to zmáknout i na ulici...je třeba stahovák na čepy - kuláky a nebo to umět a odrazit kladivem, vo nic Ti nejde stějně budeš dávat nový a to Ti doporučuji original z drafelu voni jsou zhruba za 500 Kč na ramena a 600 Kč / ks na spojovačku a taky je dobré přitom vyměnit " kosti " gumičky s čepem u stabilizátoru za pět peněz...když si to uděláš sám víš co jsi si tam dal a to se dnes počítá, v servisu mi dali na spojovačku kuláky co odešly za 5tis. km ( neseděl ani kónus v čepu se spojovačkou, nešlo povolit protáčel se...) a dohromady chtěly za vše i s geometrií asi tenkrát 4tis. Kč ( Tempo servis no byla zima proto sem to tam dal...) a tak si dělám vše radši sám...anebo s palikxem, jedinej má mou důvěru...prostě odmítám dál sponzorovat servisy

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Reklama

Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Tak dneska absolvováno bez ztráty kytičky. Mechoš mně alespoň vzal do jámy kouknout jak mam zase urvanej ten plech co mi s nim kluci nahrazovali držák lanovodu zadních brzd.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Další šťasný majitel Daewátka :lol: Tak nech Soptík šlape a no sem tam nejaká ta žárovička -i
lubo34
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubo34 »

No tak sa pridam aj ja,tento tyzden som absolvoval aj ja uspesne STK.A Ako pisal dark69 o tych brzdach z opla jemu namerali 2.1 +.- a mne na Ate-ckach ktore som tiez menil za povodne namerali 2 cize menit sa oplatilo a je to citit aj pri brzdeni.
Daewoo Nexia GLX 1.5 16V 66kW ala nesi
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...inu auto má především dobře brzdit a to je základ...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
zlieva

Příspěvek od zlieva »

Minulý rok som v auguste kúpil Nexiu a STK malo platnu ešte nejak do decembra. ˇIsť na administratívnu STK na tých pár mesiacov sa už neoplatilo, tak som išiel rovno na Pravidelnú STK. A teraz som pozeral do protokolu z STK a tam mám písané L:2,45 a R:2,47 kN. Podľa vaších vyjadrení to je "asi celkom dobré".... :) . Je pravda, že keď som si do nej prvykrát sadol a zabrzdil jak som bol zvyknutý na VAZ 21053, skoro som rozbil predné sklo hlavou... :D akorát na jar asi nechám vymeniť brzdové trubky a hadičky...
NEXIA Sedan 16V
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“