Ahoj tak jsem poslal přihlášku do AVEOclubu již 24.5.2013 a ani skoro po měsíci se nic neděje .Samozřejmě mám e-mail schovaný pro kontrolu.Asi není zájem .
impik 1 píše:Ahoj tak jsem poslal přihlášku do AVEOclubu již 24.5.2013 a ani skoro po měsíci se nic neděje .Samozřejmě mám e-mail schovaný pro kontrolu.Asi není zájem .
To si nemyslím že by nebyl zájem ,skus napsat sz Jožkovi (lomngi)
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
Prepáčte všetci novo prihlásený členovia aveofanclubu.
Ospravedlňujem sa ale s časových a technických príčin nové prihlášky a kartičky vybavujem každé 3-4 mesiace a bude to tak kým nevyriešim spôsob výroby členských kartičiek a ich distribúciu. Všetky žiadosti sú evidované. Nakoľko aj poštovné niečo stojí. 10 dopisov 1 trieda do Česka je hneď 9eur.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Pejee asi nečte dění a nejezdí na srazy, že neví v čem je výhoda klubu, kolik se nám už podařilo sehnat věcí a výhod pro členy aveoklubu a i pro členy fora
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
aveofanclub čistý aveo sraz nerobil a nerobí nikdy. Ale od roku 2010 čo som organizoval ja alebo spoločne ostatnými Aveaci boli v prevahe. Za čo im Ďakujem . na Olšovci 2009 som bol sám zo Slovenska + 3 avea z Česka Posledný Olšovec som to už nerátal.
Pejee ale keď sa nemýlim Ty si mal ísť na Frenštat. Čo se stalo ? Tatínek Ti nepožičal aveo.
A zajtra ináč je Carat Piešťany. tak keď chceš príď . Pár AVEAKOV tam bude.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb