Klimatizace
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Klimatizace
Ahoj jednoduchý dotaz i když mám spinač Klimatizace vypnutý,vytápění na konci modrého pole, fouká studený vzduch jako z Klimatizace a v prostoru motoru jsou trubky klimy ledové.Asi budu muset navštívit servis nebo to tak má být?
nejdúležitější je ráno se probudit
- Reklama
nemusí to být problém, když zapneš foukání na sklo, možná i na nohy a sklo tak se u Avea zapíná klima sama. Jak tuto věc odstranit se zde psalo.... vyjmout mikrospínač z držáku.....
Ale pokud máš zapnutý jen výdechy na přístrojovce a klima furt chladí asi je něco špatně
Ale pokud máš zapnutý jen výdechy na přístrojovce a klima furt chladí asi je něco špatně
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
dnes zavarená trubka klimatizácie , a pravdepodobne vyrešený problém s únikom náplne
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
Spínač impikovi žádný vytáhnout nepůjde, neboť se plete AVEO a AVEO... On má nové s CANbusem a tam je vše otázkou programu v jednotkách. Nicméně i zde platí, že může zůstat slepeno relé pro ovládání klimy - tj. výstup z jednotky chlazení / topení a tím pádem stále tlačí kompresor. Ovšem on asi měl zaplý pouze ofuk čelního skla, proto to jelo.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Chlapci díky jen dodám že bylo jedno jestli jsem to dal na nohy,do vozu nebo na skla foukalo to pořád studené,ventilátor na 1 nebo 2 přikláním se k tomu relé dám vědět co to bylo pro další Čus
Ahoj tak Richard měl pravdu žádný servis ale chce to číst návody všem děkuji za pomoc a na vysvětlenou jak napsal Richard,při foukání na skla se klima zapíná sama.
Dnes po delší době jsem zapnul klimu, na výkonu to je poznat, ale pazvuky mě to nedělalo žádné.
Aveo sedan 1,2 62 kW,barva červená "Blesk"