Klimatizace

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

impik 1

Re: Klimatizace

Příspěvek od impik 1 »

Ahoj jednoduchý dotaz i když mám spinač Klimatizace vypnutý,vytápění na konci modrého pole, fouká studený vzduch jako z Klimatizace a v prostoru motoru jsou trubky klimy ledové.Asi budu muset navštívit servis nebo to tak má být?
nejdúležitější je ráno se probudit
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

nemusí to být problém, když zapneš foukání na sklo, možná i na nohy a sklo tak se u Avea zapíná klima sama. Jak tuto věc odstranit se zde psalo.... vyjmout mikrospínač z držáku.....
Ale pokud máš zapnutý jen výdechy na přístrojovce a klima furt chladí asi je něco špatně
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
frezzi

Příspěvek od frezzi »

dnes zavarená trubka klimatizácie , a pravdepodobne vyrešený problém s únikom náplne :PP: -i
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
honza72

Příspěvek od honza72 »

Spínač impikovi žádný vytáhnout nepůjde, neboť se plete AVEO a AVEO... On má nové s CANbusem a tam je vše otázkou programu v jednotkách. Nicméně i zde platí, že může zůstat slepeno relé pro ovládání klimy - tj. výstup z jednotky chlazení / topení a tím pádem stále tlačí kompresor. Ovšem on asi měl zaplý pouze ofuk čelního skla, proto to jelo.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
impik 1

Příspěvek od impik 1 »

Chlapci díky jen dodám že bylo jedno jestli jsem to dal na nohy,do vozu nebo na skla foukalo to pořád studené,ventilátor na 1 nebo 2 přikláním se k tomu relé dám vědět co to bylo pro další Čus
impik 1

Příspěvek od impik 1 »

Ahoj tak Richard měl pravdu žádný servis ale chce to číst návody všem děkuji za pomoc a na vysvětlenou jak napsal Richard,při foukání na skla se klima zapíná sama.
sampus

Příspěvek od sampus »

Dnes po delší době jsem zapnul klimu, na výkonu to je poznat, ale pazvuky mě to nedělalo žádné. :PP:
Aveo sedan 1,2 62 kW,barva červená "Blesk"
Odpovědět

Zpět na „Aveo - Interiér a exteriér“