I.Daewoo Sraz Jižní Čechy 2009 Bezdrev Foto
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: I.Daewoo Sraz Jižní Čechy 2009 Bezdrev Foto
v Depandenci byla voda už v pátek...dostávala se tam ze spodu...ono není se čemu divit když tam pořád pršelo..Jinak Bouda nakonec posloužila dobře hl. v sobotu večer...když venku pršelo..Prostě myslela jsem na vše když jsem ho zamluvila
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
- Reklama
to jsou pomluvy, ze prselo ono primo lilo. nastesti "schovek" bylo dost. i kdyz i tak zalezelo na tom, kde si kdo sedne, strecha nad venkovnim posezenim v hospode taky misty tekla. proto take jednim z hesel srazu bylo NEMUSI PRSET, STACI, KDYZ KAPE
- Přílohy
-
- staci kdyz kape.jpg
- (220.68 KiB) Staženo 408 x
tak hmyzák je to u nás docela častý je to Lišaj .... kdyby ses koukala u nás a nedrbala pány na hlavě tak bys ho taky viděla ... koho zajímá je o něm napsáno tuhle: http://www.priroda.cz/clanky.php?detail=1122bohdulina píše:rozhodne se neco takoveho nevidi zase tak casto...
ŘEZNÍK
POCHVALA PRED NASTOUPENOU JEDNOTKOU REZNIKOVI
Je pravda, ze s timto "kolibrikem" jsem se doposud setkala jen nedaleko Dvora Kralove, a mile me prekvapilo, ze jsem ho videla i jinde. Na Bezdrevu jsem si ho dokonce stihla i nafotit. Diky za ten odkaz, zase budeme chytrejsi
Mimochodem, do klobas je dlouhozobka nezajimava, tak kde jsi ke znalostem takoveho druhu prisel, hihi?
Je pravda, ze s timto "kolibrikem" jsem se doposud setkala jen nedaleko Dvora Kralove, a mile me prekvapilo, ze jsem ho videla i jinde. Na Bezdrevu jsem si ho dokonce stihla i nafotit. Diky za ten odkaz, zase budeme chytrejsi
Mimochodem, do klobas je dlouhozobka nezajimava, tak kde jsi ke znalostem takoveho druhu prisel, hihi?
Tak lítalo mi to kolem hlavy asi před třema rokama tak jsem se zajímal ....opravdu broučky do klobás nebrat ....protože by potom jen spali a spali a spali.......................................bohdulina píše:POCHVALA PRED NASTOUPENOU JEDNOTKOU REZNIKOVI
ŘEZNÍK
No je to kazdopadne povedeny hmyzi kousek. Ale pokud jde o konzumaci, na prasatko nema Je jen pro potechu oka
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
he he he tady se řešej broučci tak v tompřípadě chudák škvor na střeše týči ten byl ale ožralej a když už tak je etě jeden brouček a to moje Sandruška
chtelo by to hodit odkaz na to video s nebohym techtno-skvorem
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
já ho nemámbohdulina píše:chtelo by to hodit odkaz na to video s nebohym techtno-skvorem
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
tak herdek kdo točil toho škvora
Fitty píše:tak herdek kdo točil toho škvora
To jsem točil já ... tady se koukněte.. http://www.youtube.com/watch?v=iiEOCYSNaGU
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
chudák malejJ.Bad píše:Fitty píše:tak herdek kdo točil toho škvora
To jsem točil já ... tady se koukněte.. http://www.youtube.com/watch?v=iiEOCYSNaGU
Škoda 135 GL